BAĞDAT CADDESİ’NDE KOŞU VE PATEN YARIŞLARI 11 HAZİRAN’DA

BAĞDAT CADDESİ’NDE KOŞU VE PATEN YARIŞLARI 11 HAZİRAN’DA

Kadıköy Belediyesi Cadde10K-21K Koşuları, 11 Haziran Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek. Çocuk ve paten koşularının da yapılacağı yarışlara yaklaşık 3 bin yarışmacı katılacak.

KADIKÖY CADDE 10K-21K KOŞULARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

 

Kadıköy Belediyesi Cadde10K-21K Koşuları, 11 Haziran Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek. Çocuk ve paten koşularının da yapılacağı yarışlara yaklaşık 3 bin yarışmacı katılacak. 

Kadıköy Belediyesi; tiyatrolar, sinemalar, konserler, spor yarışmaları ve birbirinden özel daha birçok etkinlikle Kadıköylülere dopdolu bir yaz sezonu yaşatmak için hazırlıklara başladı. Bu yazın ilk büyük etkinliği de Kadıköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 11 Haziran Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek Cadde10K-21K koşu yarışları olacak. Her yıl binlerce sporseverin katıldığı yarışlara bu yıl çocuk koşusu ve paten yarışı da dahil edildi. Caddebostan sahil yolu olan Çetin Emeç Bulvarı’ndan başlayarak Bağdat Caddesi’nde devam edecek yarışlara yaklaşık 3 bin kişi katılacak. Paten yarışı 07.30’da, 10 kilometre koşu yarışı 09.00’da, 21 kilometre yarışı 09.15’te, çocuk koşusu ise saat 11.00’de başlayacak.

Yarışmalarda ilk üçe girenlere kupa ve para ödülü, yaş kategorisine göre dereceye girenlere kupa, yarışmaları tamamlayan tüm katılımcılara ise anı madalyaları verilecek. Tüm yarışmalarla ve etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere cadde21k.kadikoy.bel.tr adresinden ulaşılabilecek.



1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NDE VALİLİK KARARIYLA KAPATILAN ULAŞIM AĞLARI DUYURUSU
Başka Diyarlar
SAHİM-SEN BAŞKANI ÖZLEM AKARKEN:BAŞTA SAĞLIK EMEKÇİLERİ OLMAK ÜZERE TÜM KESİMLERİN SORUNLARI ÇÖZÜLMELİ, HAKLARI VERİLMELİDİR!
Girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimleri Endeavor Türkiye Gala Gecesi’nde buluştu
SunExpress’ten Birleşik Krallık’ta rekor büyüme
İMAMOĞLU’NDAN ‘1 MAYIS’ MESAJI: İŞÇİMİZİN, EMEKÇİMİZİN, EMEKLİMİZİN DERTLERİYLE DERTLENECEĞİZ; DAYANIŞMACI BELEDİYECİLİK BİRİNCİ SIRA İŞİMİZ
7 ÜNLÜ ŞEF İLE SHANG BRUNCH’DA BENZERSİZ BİR DENEYİM SİZLERİ BEKLİYOR!
Türkiye Pazar Günü İyilik İçin Koşuyor
DHL Express Türkiye, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 Listesi’nde 2. oldu
2024’ün ilk çeyreğinde Akbank’tan Türk ekonomisine 1 trilyon 323 milyar TL kredi desteği
Uzman Doç.Dr.Halil Genç,Pankreas hastalıkları hakkında bilgi verdi.
Turkcell 30. yılında GB’ları ikiye katlıyor
İMAMOĞLU: HİZMET FARKI YARATMAMIZ LAZIM; NİTELİKLİ, LİYAKATLİ, AHLAKLI DAVRANAN HERKESİN BİZİMLE YOL YÜRÜYEBİLECEĞİNİ İSPAT EDEN, HASSAS BİR DÖNEMİ YÖNETECEKSİNİZ
   AMELİYATSIZ REFLÜ TEDAVİSİ MÜMKÜN!
Kastamonu Entegre’nin 250 milyon dolarlık yatırımı meyvelerini veriyor