51. MODEF EXPO ULUSLARARASI İNEGÖL MOBiLYA FUARI’NDA LORENZİ RÜZGARI!

51. MODEF EXPO ULUSLARARASI İNEGÖL MOBiLYA FUARI’NDA LORENZİ RÜZGARI!

51. MODEF EXPO ULUSLARARASI İNEGÖL MOBiLYA FUARI’NDA LORENZİ RÜZGARI!

 

 

Türkiye’nin mobilya başkenti İnegöl, 1-5 Ekim tarihleri arasında 51. kez kapılarını açıyor! MODEF EXPO Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı, özgün, kaliteli ve konforlu mobilyalarıyla fark yaratan Lorenzi’nin göz alıcı tasarımlarına ev sahipliği yapacak. Lorenzi Genel Müdürü Ferdi Özdemir, “Bu yıl fuarda, İnegöl’ün köklü ahşap işçiliği geleneğini modern tasarımlarla buluşturduğumuz bir platform olacak. Ziyaretçilerimize sadece yeni sezon koleksiyonlarımızı değil, aynı zamanda mobilya dünyasının en son trendlerini de sunacağız” dedi.

 

Tasarımın kalitesini ve konforunu bir araya getirerek, sektörün lideri olma yolundaki kararlılığını sürdürüren Evmoda, bu yıl yeni sezonun en trend tasarımlarını ve renklerini ziyaretçilerle buluşturacak. Ahşap işçiliği geleneğinin modern yorumlarını yansıtan ürünler, fuarın merkezi olacak. Lorenzi Genel Müdürü Ferdi Özdemir, ‘‘Fuarda sergileyeceğimiz yenilikçi tasarımlar ve yüksek kaliteli ürünlerle, sektördeki başarı hikâyemizi bir adım daha ileri taşımayı hedefliyoruz” dedi.

 

Mobilya Tutkunları İçin Eşsiz Fırsat

Fuarda, aynı zamanda İnegöl’deki mobilya AVM’leri ve mağazaları da etkinlik boyunca misafirlerini ağırlayarak, zengin ürün yelpazelerini tanıtacak. Ferdi Özdemir, ‘‘Fuar mobilya tutkunları için eşsiz bir fırsat. Lorenzi’nin standında, özgün tasarımlarımızı ve yeni sezon koleksiyonumuzu görmek için tüm ziyaretçileri bekliyoruz. Mobilyada yaratıcılığın ve konforun buluştuğu noktada, biraraya geleceğimiz için Lorenzi olarak heyecanlıyız” dedi.

 

Sürdürülebilir Tasarımlar

İnegöl, mobilya sektörünün öncü markaları ve dünya genelindeki iş ortaklarıyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Ferdi Özdemir, “Bu fuar, yalnızca yeni ürünlerimizi tanıtmakla kalmayıp, sektördeki başarılarımızı da paylaşma fırsatı sunuyor. İnegöl'ün zengin ahşap işçiliği geleneğini modern tasarımlarımızla harmanlayarak, dünya çapında yeni pazarlar açmayı hedefliyoruz. Lorenzi olarak, kalite ve özgünlüğü ön planda tutarak, ziyaretçilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz.” dedi.



BERLİN’DEKİ AZİZ NESİN İLKOKUL TAKIMI ŞAMPİYON
FKB EKONOMİK GÖRÜNÜM ENDEKSİ EYLÜL AYI DEĞERLENDİRMESİ
Kızılay Genel Başkanı “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde
Tüm öğretmen, çocuk ve velilere ücretsiz içerikler TEGV Akademi’de
YKS maratonu başlıyor:“Deneme sınavlarını asla kenara atma”
PROTAŞ’TAN 35. YILDA YATIRIM ATAĞI
VERİ, TEKNOLOJİ VE BULUT BİR ARADA: ERETEAM AWS CLOUD DAY TÜRKİYE’DE
DİKKAT EKSİKLİĞİ HİPERAKTİVİTE BOZUKLUĞU’NDA ERKEN MÜDAHALE İLE GELECEKTEKİ RİSKLERİ AZALTIN
51. MODEF EXPO ULUSLARARASI İNEGÖL MOBiLYA FUARI’NDA LORENZİ RÜZGARI!
İlişkilerde iletişim sorunlarının çözümü için empati yeteneği artırılmalı!
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi Antalya Etabı Başladı
BOYNER DYNAMIC FEST’İN İKİNCİ GÜNÜNDE DE ENERJİ ZİRVEDE!
REKORA İMZA ATAN İBB İŞTİRAKLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI
TEKNOFEST Adana için Geri Sayım Başladı!
UN GLOBAL COMPACT TÜRKİYE BİRLEŞMİŞ MİLLLETLER GENEL KURULU KAPSAMINDA GERÇEKLEŞEN GELECEĞİN ZİRVESİ VE LİDERLER ZİRVESİNE KATILDI