iPhone 16 Serisi MediaMarkt mağazalarında kiralanabiliyor

	iPhone 16 Serisi MediaMarkt mağazalarında kiralanabiliyor

iPhone 16 Serisi MediaMarkt mağazalarında kiralanabiliyor

Akıllı Telefon Kiralama hizmetini başlatan MediaMarkt’ın portföyüne iPhone 16 modelleri de eklendi. Son teknoloji iPhone 16 Serisi akıllı telefonlar, tüm MediaMarkt mağazalarından kiralanabiliyor. 

 

MediaMarkt’ın yenilikçi Akıllı Telefon Kiralama hizmeti sayesinde tüketiciler, son model iPhone 16’ları satın almak yerine kiralayarak deneyimleyebiliyor. MediaMarkt’ın son teknoloji akıllı telefon modellerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesiyle sunduğu Akıllı Telefon Kiralama hizmeti portföyüne eklenen iPhone 16 Serisi, 12 aya kadar uzayan ödeme seçenekleri ile kiralanabiliyor. Hizmet kapsamında iPhone 16 serisi akıllı telefonlar, sıfır ve üretici garantili olarak kiralanabiliyor. İlk kez kiralandığında ürün kutusu açılıyor ve tüm kontroller yapılıyor. Kiralama süresince cihaz bedelinin %70'ine kadar oluşabilecek hasarlar ücretsiz olarak karşılanıyor. Ayrıca kiralama süresi boyunca, kullanıcıların olası arıza veya hasar durumlarında Smart Kirala Asistan Hizmeti'nden destek almaları da mümkün oluyor.

 

Kiralama süresi sonunda hangi seçenekler sunuluyor? 

24 aylık kiralama süresi sonunda cihazın sözleşmeye uygun bir şekilde teslim edilmesi durumunda tüketiciler, nakit teslimat bonusu veya yenilenmiş cihaz alım hakkından faydalanabiliyor. Ayrıca nakit teslimat bonusunu bir sonraki kiralama hizmetinde indirim olarak da kullanabiliyor. Kiralama sonunda cihazı Smart Kirala’ya teslim ederek sözleşme başında taahhüt edilen tutar karşılığında, kiralanan cep telefonu ile aynı marka ve model yenilenmiş telefonu satın alabiliyor. Bu tutarı da kredi kartına 6 ay taksitle ödeyebiliyor. Tüketici, yenilenmiş telefon alma hakkını kullanmak istemez ise yine sözleşme başında taahhüt edilen minimum teslimat bonusunu nakit olarak alabiliyor veya yeni cihaz ile kiralama hizmetine devam edilmesi durumunda indirim olarak kullanabiliyor.

 

MediaMarkt, 2023 yılında başlattığı Akıllı Telefon Kiralama hizmetiyle son teknoloji ürünleri tüketiciler için daha erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Tüketiciler, kiralama yöntemiyle her zaman en son model ve en son teknoloji cihazları kullanma imkanına sahip oluyor. 

 

MediaMarkt’ın Akıllı Telefon Kiralama hizmeti hakkında daha fazla bilgiye buradan ve tüm MediaMarkt mağazalarından ulaşılabilir. 



İSTANBUL KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN KALBİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ATACAK
ALZHEİMER HASTALIĞININ 15 NEDENİNE DİKKAT!
İSTANBUL’DA PARK ET DEVAM ET DÖNEMİ: ‘PARK ET DEVAM ET’ OTOPARK SAYISI 10’A ULAŞTI
Yüksek Faturalardan Korunmak İçin Kombi Bakımını İhmal Etmeyin
iPhone 16 Serisi MediaMarkt mağazalarında kiralanabiliyor
TOSÇELİK SUUDİ ARABİSTAN’DA MEKKE’NİN SU İHTİYACINI KARŞILAYACAK PROJESİNİ TAMAMLADI
Sünnette Modern Teknikler: Hızlı ve Güvenli Yöntemler
Evmoda 25 Yıldır Anılarınıza Eşlik Ederken Yaşam Alanınıza Konfor ve Şıklık Katıyor
CEM BELEVİ’NİN YENİ ALBÜMÜNDEN İLK PARÇA: “YAR ETME”
Nissan Türkiye Yelken Takımı, Bosphorus Cup’ta 2 ayrı yelkenlisiyle yarışıyor
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Başkanlık adaylığını açıkladı
Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’
EMEL SAYIN HARBİYE’DE
61. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ MEDYA İLE BULUŞTU: HİKAYEMİZ BİRLİKTE
PROF. DR. KUBİLAY KARŞIDAĞ: “TOPLUMUN YÜZDE 15’İNDE ŞEKER, YÜZDE 15’İNDE İSE GİZLİ ŞEKER VAR!”