Academia’dan Güçlü ve Etkileyici 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

Academia’dan Güçlü ve Etkileyici 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

Academia’dan Güçlü ve Etkileyici 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

 

 

Her zaman olduğu gibi bu sezonda da klasik tarzı sıradanlığın ötesine taşıyan Academia, 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu ile güçlü ve etkileyici tavrını ortaya koyuyor. Cesur renklerle bezeli, keskin hatlarıyla göze çarpan tasarımlardan oluşan yeni koleksiyondaki parçalar gündüzden geceye uzanan stiller sunuyor. 

Academia kadınının ofis stiline ve şehir görünümlerine uyarlayabileceği çok yönlü tasarımlar sunan koleksiyon, bizleri farklı tarzları keşfetmeye davet ediyor. 

 

Academia sezon açılışında moda severlerle buluşturduğu yeni koleksiyonunda ilhamını ünlü İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun filmlerinde buluyor. Academia kadınının güçlü karakterine de gönderme yapan koleksiyonda okul üniformaları ve 90’ların canlı renklerinden esintiler taşıyan parçalar dikkat çekiyor. İnce çizgili kumaşlar, yünlü klasik kumaşlar, temiz silüetler, tekrarlanan kemer detayları, kolej sweatshirt’leri ve ikonik deri montlar, Academia ile sezonun vazgeçilmezlerine dönüşüyor. Gri, lacivert ve beyazın ağırlıklı olduğu renklere kırmızı ve saks tonlarındaki jersey ve trikolar eşlik ediyor.

 

Academia 2024-25 Sonbahar/Kış sezonunda, her dönemin vazgeçilmezleri olan tasarımlar da gardıroplardaki yerini almak için bekliyor. Aynı kumaştan gömlek-pantolon takımları, kesimi ve detaylarıyla dikkat çeken bomber ceket gibi parçalar; farklı renk tonlarında üretilen basic yün trikolar ve vintage çizgili trikolar ile tamamlanıyor. 

 

Yeni koleksiyonda özel bir iş birliği ile karşımıza çıkan Academia, ünlü İtalyan kumaş üreticisi Manteco ile birlikte özel geliştirdiği seçkin kumaşları zamansız tasarımlarıyla buluşturuyor. 

 

Academia 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu hem şık hem de işlevsel tasarımlarıyla günlük yaşamın farklı alanlarına uyum sağlıyor. Zarif ama güçlü bir tarz sunan koleksiyondaki her parça, Academia kadınının güçlü stil yolculuğunun bir parçası olmayı amaçlıyor



NESİNE, TÜRK FUTBOLUNA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Hakan Aran: “Maraton koşucusuyuz, inandığımız modeli sonuna kadar destekleriz”
İSTANBUL VE MOSKOVA ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
İş Bankası’nın Uluslararası Atatürk Konferansı
İş Bankası’nın Uluslararası Atatürk Konferansı
Türkiye, Hemofili Tedavisinde Uluslararası Hasta Tedavisinde Lider
FORTE, BRÜKSEL’DE TÜRKİYE’NİN YERLİ YAZILIMINI TANITTI
Academia’dan Güçlü ve Etkileyici 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu
Doç. Dr. Demet Genceli: Turizm gelirlerini artırmak için ‘deneyim ekonomisi’ yaratmak gerekiyor
YILDIZLARIN ALTINDA BÜYÜLEYİCİ BİR BEYAZ GECE: MAGICAL WHITE NIGHT
MediaMarkt’ın kendi markası KOENIC ürünlerine özel kampanya
ZURICH TÜRKİYE NN HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.’Yİ SATIN ALACAĞINI DUYURDU
TÜRKÇİMENTO PORTLAND ÇİMENTO’NUN 200 YILLIK BAŞARISINI KUTLADI
Koton Basın Bülteni / 2024'ün ilk yarısında 649 milyon TL net kar elde etti
Deniz Dibi Sismometrelerle Deprem Verisi Elde Edecek