ALMANYA’DA ZAFERİN RENGİ GALASI

ALMANYA’DA ZAFERİN RENGİ GALASI

ALMANYA’DA ZAFERİN RENGİ GALASI

Video:https://we.tl/t-Xt0n9F4zbv 

 

16 Şubat’ta vizyona giren ‘ZAFERİN RENGİ’ filminin Almanya galası geçtiğimiz akşam; Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde Schauburg Filmpalast’ta yapıldı. Fenerbahçe SK Gelsenkirschen Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen galaya özel konuklar katıldı. 

 

Filmin oyuncuları Birce Akalay, Gülper Özdemir ve Yılmaz Adam Bayraktar ve filmin yapımcısı ve yönetmeni Abdullah Oğuz’un katıldığıSchauburg Filmpalast’ta gerçekleşen galada unutulmaz duygu dolu anlar yaşandı.

 

Fenerbahçe SK Başkanı Ali Y. Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, Fenerbahçe Sk’den İlker Dinçay ve Gelsenkirschen FSK Dernek Başkanı Ercüment Salman’ın katıldığı özel izlemeye Almanya’daki sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.

 

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli İstanbul galasından hemen sonra Başkent Ankara’ya giden film ekibi Anıtkabir’i ziyaret etmiş, ardından gerçekleşen İzmir galasında da coşkuyla karşılanmıştı. 

 

16 Şubat’ta vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu, ZAFERİN RENGİ filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.

 

Film Hakkında

ZAFERİN RENGİ; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Film, Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapıyor.

 

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka canlandırırken, Peyker rolünde Gülper Özdemir’i izleyeceğiz. Ayrıca ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.

 

 

 

 

 


ZAFERİN RENGİ Sinemalarda!

#ZaferinRengiFilmi #ANSProduksiyon #EvrenselProductions #ZaferinRengi

 

Tüm bilgi ve talepleriniz için: Yağmur Zaimoğlu
yagmur@saltandpepperproject.com  | +90 553 181 08 41



KUR TARTIŞMALARIYLA VAKİT KAYBETMEK İSTEMEYEN İHRACATÇI ‘AMERİKA PAZARINA YÖNELDİ’
TÜRK ÜROLOJİ UZMANI DOKTORLAR YABANCI DOKTORLARI EĞİTİYOR
‘Uluslararası Bilim Ortaklıkları Fonu'ndan yeni araştırma iş birlikleri için 80 bin Sterlin destek
Zeynep Bastık, 19 Mayıs Gururunu Samsun’da Sahnede Kutladı
BİM’den TÜBİTAK İş Birliğinde Yerli Maya Ayran
TATLI KRİZİNİ YENMENİN 8 PÜF NOKTASI!
TARIM İLAÇLARI, KUYU SUYU VE KAFA TRAVMASI PARKİNSON RİSKİNİ ARTIRIYOR!
19 MAYIS KUTLAMALARINA, ‘19 MAYIS’IN KAPTANI’YLA GİTTİ
SAKARYA BIKE FEST KAPSAMINDA TOUR OF SAKARYA’NIN SON ETABI KOŞULDU
Yeşil Bursa Rallisi'nde Nefes Kesen Mücadele
19 MAYIS PAZAR GÜNÜ 81 İLİN KENT MEYDANLARI SPOR VE GENÇLİK ATEŞİYLE COŞTU
KALESERAMİK GLOBAL MARKA YOLCULUĞUNA YENİ BİR HALKA DAHA EKLEDİ
İMAMOĞLU’NDAN ‘19 MAYIS’ AÇIKLAMASI
Türkiye Komünist Partisi'nden 19 Mayıs açıklaması:105 yıl sonra aynı kararlılık ve cesaretle
15. TÜRKAN SAYLAN ANMA GECESİ ile 14. TÜRKAN SAYLAN BİLİM VE SANAT ÖDÜLLERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ