Tarih: 11.07.2024 19:12

Arzum’dan lezzet dolu kampanya Arzum Thermogusto alana Airchef hediye

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Ürün gamına her geçen gün yeni ürünler ekleyerek kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Arzum, seçili satış noktalarından çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Thermogusto alan herkese Airchef Sıcak Hava Fritözü hediye ediyor.

 

Çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Thermogusto ile mutfaklardaki alışkanlıkları değiştiren Arzum, düzenlediği kampanya ile hediye anlayışını değiştiriyor. Arzum, hayatları tek tuşla kolaylaştıran, hazırlama ve pişirme deneyimini bir arada sunan çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Thermogusto alanlara sağlıklı yemekleri zahmetsiz bir şekilde sofralarla buluşturan Airchef Sıcak Hava Fritözü hediye ediyor. 

 

24 Haziran - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında Türkiye’deki seçili market, mağaza ve online satış noktalarından (Evkur mağazaları ve Teknouygun e-ticaret mağazaları hariç) Arzum Thermogusto alan herkes, fiş, fatura veya e-arşiv faturasını on gün içinde Çek Kazan uygulamasına yükleyerek kampanyaya katılabilecek. Stoklarla sınırlı kampanyanın son fiş, fatura, e-arşiv fatura yükleme tarihi 10 Eylül 2024. 

 

Arzum Thermogusto’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilir, kampanya hakkında detaylı bilgi için https://www.arzum.com.tr/thermogusto-airfryer-kampanyasi adresini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —