Tarih: 18.10.2024 17:10

Azizoğlu Gayrimenkul, 5 yıl içinde 2,5 milyar TL’lik projeyi hayata geçirecek

Facebook Twitter Linked-in

 

İnşaat sektörünün köklü ve güvenilir markalarından Azizoğlu Gayrimenkul, ilk etapta odaklandığı İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde üç yeni proje inşa edecek. Toplam yatırım tutarı 2.5 milyar TL olacak projelerden ilkinin inşaatına başlandı. Diğer projelere de peyderpey start verilmesi planlanıyor.

 

Köklü, güvenilir ve yenilikçi bir inşaat şirketi olarak 40 yıldır faaliyetlerini sürdüren Azizoğlu Gayrimenkul A.Ş. beş yıl içinde en az üç projeyi hayata geçireceklerini açıkladı.

 

Öncelikli olarak Bahçelievler çevresine odaklanan ve planlanan projelerini de bu bölgede inşa edecek olan Azizoğlu Gayrimenkul, bölgeye beş yıl içinde 2.5 milyar TL’lik yatırım yapmayı hedefliyor.

 

Yaşanabilir konutları kaliteli, güvenli ve ileri teknoloji ile üretmeyi misyon edindiklerini ifade eden Azizoğlu Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabey “İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Bahçelievler bölgesinde 40 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bölge insanın bize güveni tamdır. Özellikle Hatay depreminden sonra insanların evlerini yenileme istedikleri üst seviye çıktı. Bölgenin en köklü müteahhit firmalarından olduğumuz için Bahçelievler bölgesinden deprem dönüşüm noktasında ilk akla gelen tabiri caizse bayrak taşıyıcı firma olmak istiyoruz. 40 yıldır oluşturduğumuz firma itibarımızı geliştirdiğimiz projelerle güçlendirmek istiyoruz” dedi.

 

İstanbul’un farklı ilçelerine de gidecek

 

Bahçelievler bölgesine yapacakları yatırımlarla ilgili bilgi veren Recep Kocabey, üç konut projesinin yanı sıra bir de ticari alan projesi planladıklarını kaydetti. Kocabey “Beş yıl içerisinde hayata geçireceğimiz kesinleşen üç projemiz var. Bu üç proje de Bahçelievler’de gerçekleşecek ve toplam yatırım tutarı 2.5 milyar TL’yi bulacak. ‘Central Bahçelievler 1’, ‘Central Bahçelievler 2’ ve ‘Central Bahçelievler 3’ projelerinin yanı sıra ayrıca bir ticari projemiz de olacak. Bu projenin geliştirme faaliyetleri ise hali hazırda devam ediyor. Diğer iki konut projesinin de peyder pey devreye alınması planlanıyor.

 

Öte yandan; geliştirdiğimiz projeleri hayata geçirdikten sonra Bakırköy, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Göktürk bölgelerinde de planladığımız projelerimiz bulunuyor.

 

Tüm projelerimizi son yönetmeliğe uygun olarak depreme karşı dayanıklı şekilde geliştiriyoruz. Kullandığımız beton kalitesi ise C35’dir” diye konuştu.

 

Kadın odaklı proje…

 

Söz konusu projelerden ilki ‘Central Bahçelievler 1’in inşaatına başlandı. Kadın dostu bir proje olarak hayata geçen proje, üç etapta toplam 10’ar katlı dört blokta 181 daire ve iki ticari birimden oluşuyor. Toplam 400 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçecek olan ‘Central Bahçelievler 1’ projesinin Eylül 2026 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

 

Özellikle çalışan kadınların kendilerine zaman ayırabileceği imkanların olduğu ve içerisinde çocuklarını bırakabilecekleri bir de kreşin yer aldığı ‘Central Bahçelievler 1’ de iki adet kapalı havuz, spor salonu, yeşil alan, yabancı dil dersinin olduğu bir kreş, çocuk oyun alanları, market, kafe-pastane ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. Projede banka, kafe, tekstil mağazaları, büyük restoranlar, fırın, pastane, terzi, kuru temizleme, eczane 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —