Tarih: 05.06.2024 15:09

BABALAR GÜNÜ’NDE ZAMANA DEĞER VEREN HEDİYE: ARIKAN GROUP SAATLERİ

Facebook Twitter Linked-in

 

 Quantum, WAINER, Citizen ve Gant markalarını bünyesinde bulunduran Arıkan Group'a ait saat dekupe görselleri ve güncel fiyat bilgilerine bit.ly/ArikanGroupBabalarGünüDekupe linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Hayatımızın en değerli kahramanı olan babalarımızı onurlandırma zamanı geldi. Arıkan Group çatısı altındaki saatler Babalar Günü’nde, onların bize duydukları sevgi ve fedakarlıklarına anlamlı bir teşekkür etmek adına ideal bir hediye olacak. Saat sektörünün lider oyuncularından Arıkan Group, bünyesindeki Quantum, WAINER, Citizen ve Gant markalarına ait sportif, klasik, renkli ve büyük kadranlara sahip saat tasarımlarıyla cesur babalara her anında tarz ve güçlü hissettirecek alternatifler sunuyor. 

 

Babalar Günü, onların fedakarlıklarına ve bize kattıkları değerlere yakışır bir hediye vermenin en anlamlı zamanı. Hayatımıza rehberlik eden ve her daim yol gösteren babalarımızı güçlü ve tarz hissettirmenin yolu, onları zamanı simgeleyen şık saat modelleriyle onurlandırmaktan geçiyor. Yaz sezonunun da yaklaşmasıyla beraber renkli tasarımlar başta olmak üzere sportif, klasik ve modern saat modelleri babalarımızın cesur tarzını vurguluyor. Arıkan Group, maskülen ve sportif detaylarıyla çıkış yakalayan Quantum başta olmak üzere lider ruhlu erkeklere seslenen WAINER, özel anları renklendiren Citizen ve dinamik bir tarzı benimseyen Gant markalarının saat modellerini, kullanıcılarla buluşturuyor. Arıkan Group’un üstün kaliteli malzemelerle üretilen modelleri, her anımıza anlam katan babalar için eşsiz bir hediyeye dönüşüyor. Her zevke uyum sağlayan saatler, dayanıklı ve kullanışlı tasarımlarıyla güçlü ve cesur babaların tarzını yansıtıyor. Arıkan Group, babasının her bakışta kendisini özel hissetmesini isteyenlere benzersiz hediye alternatifleri sunuyor.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —