Başkan Büyükgöz Muhtarları Ağırladı

Başkan Büyükgöz  Muhtarları Ağırladı

Başkan Büyükgöz Muhtarları Ağırladı


Başkan Büyükgöz

Muhtarları Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Muhtarlar Günü’nde Gebze’nin muhtarlarını ağırladı. Başkan Büyükgöz, “Şehrimizin gelişimine sizlerle birlikte katkı sağlıyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimizi birlikte planlayarak ve koordine ederek değerli Gebzeli hemşerilerimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Muhtarlar Günü vesilesiyle, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Barış Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. “Siz kıymetli muhtarlarımız, bizim mahallelerdeki gören gözümüz, işiten kulağımızsınız. Vatandaşla belediye arasındaki köprümüzsünüz” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Onlarla birlikte mahallelerimize en doğru, en gerekli hizmet ve yatırımları ulaştırma imkanı buluyoruz.

ŞEHRİN GELİŞİMİNE BİRLİKTE KATKI

Şehrimizin gelişimine sizlerle birlikte katkı sağlıyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimizi birlikte planlayarak ve koordine ederek değerli Gebzeli hemşerilerimize sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Muhtarlar Günü’nüzü tekrar tebrik ederim. Katılımınızdan ötürü sizlere teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de toplantıda yaptığı selamlama konuşmasında, “Halka hizmet eden devletin halka en yakın halkasısınız.

MUHTARLAR GÜNÜNÜZÜ TEBRİK EDERİM

Vatandaşımızın her türlü talebiyle yüz yüze kalan direkt olarak muhatap olan sizlersiniz. Çalışmalarınızda, hizmetlerinizde kolaylıklar diliyorum. Gününüz kutlu olsun hepinizi tebrik ediyorum” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı ve Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu da, muhtarlar adına Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. 

Tarih : 21/10/2024

Kocaeli,Gebze Belediyesi
belediye365.com

Bayraklı’da çocuklar mahalle şenliğinde buluştu
Dibektaş Caddesi’nde enerji hatları yer altına alınacak
12. Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı Açıldı
Diksiyon eğitimi başlıyor
Mut’un Yolları Hem Daha Geniş Hem Daha Konforlu
Nilüfer Belediyespor Eker’den ilk galibiyet
HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMASIYLA YOLLARI ONARIYOR
Mardin’de Mahsere Şenlikleri Düzenlendi
BAŞKAN DENİZLİ’DEN REİSDERE’YE ‘SAĞLIK OCAĞI’ MÜJDESİ
OTİZMLİ BİREYLERDEN UNUTULMAZ KONSER
YAT TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI TÜRKİYE!
GEBE OKULU PROJESİ DEVAM EDİYOR
KARŞILIKLI SEFERLER HER ALANDA YENİ FIRSATLAR DOĞURACAK
İZMİT BELEDİYESİ BOĞAZ İÇİ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU
KÂĞITHANE’DE YÜZ BİNLERCE VATANDAŞ GİRESUN’UN KÜLTÜRÜYLE BULUŞTU