Tarih: 20.10.2024 11:21

BAŞKANIMIZ ŞEHR-İ HUZUR PROJESİNİN İLERLEYİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKANIMIZ ŞEHR-İ HUZUR PROJESİNİN İLERLEYİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Şehr-i Huzur projesi kapsamında başlatılan çalışmalara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Yozgat'ın gelişimine katkı sağlayacak olan bu prestijli konut projesinin son durumu hakkında bilgi verirken, hemşehrilerimize verdikleri sözleri yerine getirme kararlılığını bir kez daha vurguladı.

"YENİ BİR YAŞAM ALANI İNŞA EDİYORUZ"

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, açıklamasında seçim döneminde söz verdikleri gibi Yozgat'ta yeni bir şehirleşme alanı oluşturma hedefinde olduklarını belirtti. Yozgat'ın doğal yapısına dikkat çeken başkanımız, iki dağ arasındaki kısıtlı alanlardan çıkarak şehre yeni ve modern bir yaşam alanı kazandıracaklarını ifade etti. Şehr-i Huzur projesinin bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olduğunu söyleyen başkanımız, bölgenin gelecekte Yozgat halkı için ideal bir yerleşim yeri olacağını müjdeledi.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA İLERLİYOR

Temele hazırlık betonunun atılmaya başlandığını duyuran Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, proje alanında yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. "Şu anda iki örnek daire, park alanı ve iş merkezi inşaatına başlıyoruz" diyen başkanımız, kışa kadar örnek dairelerin tamamlanmasının hedeflendiğini ve kısa süre içinde halkın beğenisine sunulacağını açıkladı. Başkanımız zorlukların kendilerini durdurmadığını ve aksine verdikleri sözleri yerine getirme konusunda daha fazla motive olduklarını dile getirdi. "Zorluklar ne olursa olsun, biz sadece işimizi yapıyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diyerek kararlılığını bir kez daha vurguladı.

ÜYE KAYITLARI KASIM’DA BAŞLIYOR

Proje kapsamında yapılacak olan konutlar için üye kayıtlarının Kasım ayı başında başlayacağını açıklayan Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, bu süreçle ilgili detayların bir hafta içinde netleşeceğini ifade etti. Ayrıca asıl inşaatların Nisan ayında başlayacağını ve yaklaşık üç yıl içerisinde konutların teslim edileceğini belirtti.

YOZGAT’A PANORAMİK BİR YAŞAM ALANI

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Şehr-i Huzur projesinin konumuna da dikkat çekerek, Yozgat’a hakim bir noktada, Et Süt Kurumu'ndan başlayıp TOKİ konutlarına kadar inen bölgede yer alacağını söyledi. Bu alanın şehri panoramik olarak gören, modern bir yaşam alanı oluşturacak stratejik bir konum olduğunu vurgulayan başkanımız, Yozgat'ın bu projeyle çehresinin değişeceğini ve halkın yeni bir yaşam standardına kavuşacağını ifade etti. Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, açıklamasını "Biz işimize bakıyoruz ve işimizi yapmanın gayreti içerisindeyiz. Dışarıdan gelen yorumlar bizi etkilemez; biz verdiğimiz sözleri yerine getirmenin peşindeyiz" diyerek tamamladı.”


Yozgat,Yozgat Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —