Beyaz Group, tamamladığı Athyra Malikaneleri’ni teslim etmeye başladı

Beyaz Group, tamamladığı Athyra Malikaneleri’ni teslim etmeye başladı

Beyaz Group, tamamladığı Athyra Malikaneleri’ni teslim etmeye başladı

 

 

Dört projenin inşaatını eş zamanlı olarak yürüten Beyaz Group İnşaat, bu projelerden biri olan ‘Athyra Malikaneleri’nin teslimlerine başladı. Dokuz lüks villadan oluşan proje, 75 milyon TL yatırımla hayata geçirildi.

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası Beyaz Group İnşaat, Büyükçekmece’de hayata geçirdiği lüks villa projesinin teslimlerine başladı. Beyaz Group İnşaat, eş zamanlı olarak inşasına devam ettiği projelerinden biri olan Athyra Malikaneleri’nin inşaatını planladığı zamanda tamamladı. 

Yatırımlarına her şartta aralıksız devam ettiklerini belirten Beyaz Group İnşaat Eş Başkanı Samet Beyaz, bugüne kadar 17 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek toplam 730 daire ve 56 ticari alanı tamamladıklarını söyledi. Çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi veren Samet Beyaz, önceliklerinin ‘güvenli yapı’ inşa etmek olduğunu ifade etti. Beyaz “Her mekan bir yaşam biçimini yansıtır. Bizler de bireylerin özel zevklerine yönlenen bir yaklaşımla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önceliğimiz bizden konut alan yatırımcılara güvenli bir barınma sunmak. Bununla beraber konutlarımızda kullandığımız her malzemenin uzun ömürlü ve kullanışlı olması çok önemli. Bu yüzden yüksek standartta üretim yapan markalarla çalışıyoruz. Ayrıca projelerimizde geniş peyzaj alanları ve sosyal donatıları ön planda tutuyoruz. Huzurlu ve doğa ile iç içe bir yaşam sunmayı misyon edindik. Bu kapsamda dört projemizin inşaatını aynı anda yürüttük. Şimdi de bu projelerimizden biri olan ve büyük bir titizlikle inşaatını tamamladığımız ‘Athyra Malikaneleri’ni teslim etmeye başladık. Toplam 75 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, kendine özel havuzları ve yüksek inşaat kalitesi ile seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor diyebilirim” diye konuştu.  

 

Beyaz Group İnşaat’ın Büyükçekmece’de hayata geçirdiği ‘Athyra Malikaneleri’ dokuz adet lüks villadan oluşuyor. ‘Athyra Malikaneleri’, 3 bin 500 m2 üzerinde kurulu ve büyüklükleri 390 metrekare ila 480 metrekare arasında değişen 5+2, 6+2 ve 7+1 villa tiplerinden oluşuyor. Her villaya özel havuzu ve yüksek inşaat kalitesi ile dikkat çeken projede geniş peyzaj alanı ile de dikkat çekiyor. 



CANiK, SAHA’dan yeni iş birlikleri çıkardı
Beyaz Group, tamamladığı Athyra Malikaneleri’ni teslim etmeye başladı
Burcu Kıratlı’dan Lo'mmi Mag’a Samimi İtiraflar: “Doğallık Her Zaman Daha Çekici”
GOLDEN GLOBAL YATIRIM BANKASI 500 MİLYON LİRALIK KİRASERTİFİKASI İHRAÇ ETTİ
Dünya Gıda Günü’nde Feast Gıda'dan Su ve Gıda İsrafına Karşı Sürdürülebilir Çözümler
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, MÜSİAD Kadın'ın "Uluslararası Farkındalık Zirvesi"nde konuştu
Denizli Defterdarlığı Menkul Mal Satış İlanı
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Siper’i makamında ziyaret etti.
KARTAL’DA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ BULUŞMASI
Başkan Büyükkılıç’tan İlk Türk Astronot Gezeravcı’ya “Bilim Şenliği” Daveti
Ücretsiz Yüzme Kursu Ön Kayıtları Başladı
Başkan Seçer, Alkım Sümer'in Acılı Gününde Yanında Oldu
MANAVGAT’TA MUHTARLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
Yaşasın Cumhuriyet
BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ: TEZGAH AÇMADAN PAZAR OLMAZ