Tarih: 28.09.2024 15:38

BOYNER DYNAMIC FEST’İN İKİNCİ GÜNÜNDE DE ENERJİ ZİRVEDE!

Facebook Twitter Linked-in

 

Yılın en dinamik festivali Boyner Dynamic Fest, ilk gününde İstanbullulara hareket ve eğlence dolu anlar yaşattı. Her bir sahnesinde yüksek enerjinin hissedildiği festival, 29 Eylül Pazar günü Bonus Parkorman’da tüm heyecanıyla devam edecek.

İstanbulluları hareket, eğlence ve yaratıcılıkla buluşturan Boyner Dynamic Fest; aktif yaşama adım atmak isteyen, yediden yetmişe herkes için şehrin merkezi ve doğanın kalbi Bonus Parkorman’da farklı spor deneyimlerini bir arada sunuyor. 28 Eylül’de Bonus Parkorman’da başlayan festival, sporun ve iyi yaşamın merkezi haline geldi. Festivalin ilk günü hem ruhları hem de bedenleri canlandıran dinamik spor aktiviteleriyle enerjiyi doruk noktasına çıkardı.

Tamamen yüksek enerji, hareket ve yaratıcılık üzerine tasarlanan festivalin ilk günü doğanın kalbinde 5 km’lik bir parkurda gerçekleşen sabah koşusuyla başladı. Katılımcılar enerjisi yüksek spor antrenmanlarının yanı sıra yoga, pilates, zumba ve step gibi birçok farklı spor aktivitesini deneyimleme fırsatı buldu. Sportif yönlerinin yanı sıra yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak isteyenler ise farklı atölyelerle festivalin keyfini çıkardı.

'Oceans Seven' parkurlarının dördüncüsünü başarıyla tamamlayarak 'Triple Crown of Open Water Swimming' ünvanını kazanan en genç Türk sporcu Aysu Türkoğlu, ilham veren hikayesi ile Dinamik Sahne’nin konuğu oldu.

Düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvalarında çekişmeli ve renkli anlar yaşanırken, gün boyu süren futbol dart oyunları, hedefe şut atma yarışları, langırt turnuvaları, VR teknojili deneyim alanları merak ve adrenalin duygusunu pekiştirdi.

Festivalin İkinci Gününde Enerji Yine Yüksek

Boyner Dynamic Fest’in ikinci gününde de katılımcılar spor, eğlence ve enerjiyi bir arada yaşayacak.  Milli porfesyonel boksörümüz Seren Ay Çetin de kadınların spor dünyasındaki yerini yeniden tanımlayan deneyimlerini paylaşmak üzere Boyner Dynamic Fest katılımcılarıyla bir araya gelecek. Gün boyunca enerjisi yüksek spor antrenmanları, yaratıcı atölyeler ve eğlenceli aktiviteler ile festivalin temposu hiç düşmeyecek.

Doğanın kalbinde, enerjisi yüksek bir programla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanan festivalin ikinci günündeki programı incelemek için Boyner Dynamic Fest uygulamasını indirmek ve DYNAMIC50 kodu ile üye olmak yeterli. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —