Tarih: 23.09.2024 18:24

BSH Türkiye gönüllüleri Dünya Temizlik Günü’nde 310 kg atık topladı

Facebook Twitter Linked-in

 

BSH Türkiye çalışanlarından oluşan SOKAK çevre gönüllüleri, Dünya Temizlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte 310 kg atık topladı. Geri dönüşüme gönderilen atıklarla 208 kg hammadde tasarrufu sağlanırken, sürdürülebilir bir gelecek için atık ayrıştırmanın ve geri dönüşümün önemine dikkat çekildi.

 

BSH Ev Aletleri Türkiye’nin çalışanlarından oluşan SOKAK (Sosyal ve Kültürel Aktivite Kulüpleri) gönüllüleri, 20 yıldır insanların hayatına dokunarak daha eşit, kapsayıcı, bilinçli ve çevreci bir dünya yaratılmasına katkıda bulunmaya devam ediyor. Gönüllüler, Dünya Temizlik Günü kapsamında Kapaklı Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü iş birliği ile Tekirdağ, Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanı’nda çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

Çevreyi temiz tutma ve atıklar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte onlarca gönüllü BSH Türkiye çalışanı yaklaşık 4,5 m3 hacminde toplam 310 kg atığı doğadan topladı. Toplanan atıklar ise geri dönüşüme gönderilerek 208 kg hammadde tasarrufu sağlandı. Bu bilinçle sürdürülebilirlik ve çevre odaklı projeler hayata geçiren BSH Türkiye gönüllüleri, yaşanabilir bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —