Tarih: 16.08.2024 16:27

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ, TÜRKİYE İŞ BANKASI 46. İSTANBUL MARATONU HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

Çağdaş, laik, karma ve kamusal eğitim için 35 yıldır kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu'na büyük bir heyecanla hazırlanıyor. 3 Kasım’da gerçekleştirilecek olan maratonda ÇYDD, "Teknoloji Destek Projesi" ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize umut olmak için koşacak.

Teknoloji Destek Projesi, ÇYDD tarafından 2020 yılında başlatıldı ve bugüne kadar 7000'den fazla öğrencinin eğitimine önemli katkılar sağladı. Proje, sosyo-ekonomik nedenlerle eğitimde desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerin bilgisayar, tablet ve internet gibi teknolojik donanımlara ulaşmasını sağlayarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı hedefliyor. Bu bağlamda, 46. İstanbul Maratonu'nda ÇYDD, 500 öğrenciye daha bilgisayar ve tablet desteği sağlamak amacıyla adımlarını atacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlama yolculuğumuzda bizlerle birlikte olmak isteyen herkesi, bu anlamlı projeye destek vermeye davet ediyoruz. Türkiye İş Bankası 46.  İstanbul Maratonu'nda ÇYDD koşucusu olmak ve eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmak isteyenler, adimadim@cydd.org.tr adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirler.

Gelin, adımlarınız gençlerimize teknoloji desteği olsun.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —