DEPO FİLM 20. YIL KUTLAMASI ŞEHRİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRDİ

DEPO FİLM 20. YIL KUTLAMASI ŞEHRİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRDİ

DEPO FİLM 20. YIL KUTLAMASI ŞEHRİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRDİ

20. YIL GURURU

TÜRKİYE’DE REKLAM VE EĞLENCE ENDÜSTRİSİNİN EN KÖKLÜ PRODÜKSİYON AJANSLARI ARASINDA YER ALAN DEPO FİLM KURULUŞUNUN 20. YILINI 

ÇOK ÖZEL BİR PARTİ İLE KUTLADI

 

Türkiye’nin en köklü prodüksiyon ajansları arasında yer alan ve ‘çığır açan reklam filmleri’ yaratmasıyla tanınan Depo Film, reklam ve eğlence sektöründeki 20. yılını büyük bir gururla kutluyor!

2004 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan bugüne ardında bıraktığı 20 yılda hayata geçirdiği unutulmaz reklam filmleri, video klipler, kısa-uzun metrajlı filmler, markalı içerikler ve belgesellerle Depo Film, Türkiye’nin reklam ve pazarlama alanındaki hafızasının oluşmasında önemli bir yere sahip. 

Temsil ettiği yerli ve yabancı yönetmenler, bünyesinde yer alan her biri birbirinden yetenekli yapımcılar ve her yıl büyüyerek çoğalan ekibiyle pek çok ilk’e imza atarak başarılarını katlayan Depo Film, bugün içinde bulunduğu endüstrisinin ‘marka’ şirketlerinden biri olarak konumlanmaktadır.

Her yıl farklı mecralar tarafında gerçekleştirilen ‘Yılın En İyileri’ başlıklı sektörel yayınlarda başarıları ile listelenen, lokal ve global Felis, Kristal Elma, Effie gibi sektörünün en prestijli yarışmalardan sayısız ödüle sahip olan Depo Film, geçmiş ve gelecek başarılarını ilk kez gerçekleştirdiği bu parti ile kutladı.

 

KREATİF ENDÜSTRİLERİN YETENEKLİ VE RENKLİ İSİMLERİ BU DAVETTE BULUŞTU

 

Geçtiğimiz akşam (4 Ekim, Cuma) DEPO Film ekibi ve kurucusu Ender Sevim ev sahipliğinde The Peninsula Hotel, Karaköy’de gerçekleştirilen ‘Depo 20.Yıl Partisi’; TV, sinema, müzik ve reklamcılık dünyası başta olmak üzere, Türkiye’den kreatif endüstrilerin değerli isimlerini ağırladı. 

Yerli ve yabancı yaklaşık 750 konuğun ağırlandığı gece The Peninsula Balo Salonu’nun terasında başladı. Aytül Ayke Studio tarafından tasarlanan gecede Depo Film Ekibi adına ev sahibi Ender Sevim ‘Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan ve 20 yıldır süren bu yolculuğun mimarlarından biri olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. 20 yıl önce yalnızca 5 kişiyle başladığımız bu eşsiz yolculuk, bugün yaklaşık 60 kişilik bir ekibe ulaştı. Bu yolculukta ilk günden bugüne bizi yalnız bırakmayan ve en önemlisi güvenen siz değerli iş ortaklarımıza ve sektördeki tüm çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi’ sözleriyle bir açılış konuşması yaptı.

 

 

KUTLAMANIN SÜRPRİZİ: KENAN DOĞULU

Geceyi İsviçre’den gelen ve performansıyla konukları kendine hayran bırakan Dora Live Band başlattı. 

 

Kutlamanın sürprizi ise Kenan Doğulu oldu!

 

Kariyeri boyunca pek çok kez bir arada farklı başarılara imza atan, mesleki ilişkileri dışında özel dostluk ilişkisine de sahip olan Depo Film ekibi ve Kenan Doğulu ekibi 20.yılı beraber unutulmaz kıldı. 

 

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve bu kutlamaya özel bir repertuar hazırlayan Kenan Doğulu,her zaman olduğu gibi konuklara unutulmaz bir parti gecesi yaşattı. 

 

Kenan Doğulu’nun ardından DJ Yosi Gabay’ın müzikleriyle devam eden gecenin konukları arasında; Ender Sevim, Meriç Küçük, Ferzan Özpetek, Arda Türkmen & Melodi Elbirliler, Birce Akalay, Berrak Tüzünataç, Cüneyt Utkular & Merve Su Yalçınkaya, Caroline LabouchereÇağla Şikel, Gamze Erçel & Caner Yıldırım, Burcu Kayımtu,  Dilan Çiçek Deniz & Rafael Cemo Çetin,Ece Sükan, Elif Çapçı, Ezgi Mola, Gülcan Aslan, Harun Tekin & Melisa Sözen, Hazar Ergüçlü, Hilal Altınbilek, Kubilay Aka, Mehmet Günsur, İsmail Demirci & Hande Soral, Hatice Aslan, Nurgül Yeşilçay, Özge Özpirinçci & Burak Yamantürk, Nesrin Cevadzade, Serkan Altınorak, Şükrü Özyıldız, Tuba Ünsal, Yasemin Kay Allan, Perihan Savaş, Tamer Yılmaz, Thor, Özlem & Gökhan Avcıoğlu; Nil Sude Albayrak, Doğukan Güngör, Gönenç & Ayşe Uyanık, Yağızcan Konyalı, Burak Yörük, Ceylan Atınç & Berk Tanrıverdi, Mert Vidinli de vardı. 

 

Geceye katılan tüm konukların ortak yorumu ise: son yıllarda İstanbul’da yapılan en eğlenceli kutlama partisi olduğuydu. 

 

 

 



Fatih'te 2 kadını öldüren katilin çizdiği resimle ilgili kan donduran detay
Vatandaşa neler yedirmişler neler! İşte gıdada yapılan hilelerin illere göre dağılımı
Stellantis 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda Yenilikçi Teknolojilerini Dünyaya Tanıtacak!
DEPO FİLM 20. YIL KUTLAMASI ŞEHRİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRDİ
İsrail televizyonları son dakika olarak duyurdu!
İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu: Yüzde 34'ün üzerine artış
‘Tezgah’ filminin yıldızları Hakan Gence’ye konuştu…
IMAX’İN 4K LAZER PROJEKSİYONLU SALONLARININ AÇILIŞI “JOKER: İKİLİ DELİLİK” FİLMİNİN GALASI İLE GERÇEKLEŞTİ
ANİ SICAKLIK DEĞİŞİMLERİ KALP SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDİYOR
Hürriyet İK Gözünden İş Yerinde Mental Sağlık
ZEYNEP CASALİNİ‘’Zamansız Kadınların Şarkıları’’ ile urneye çıkıyor !
Bilişim Vadisi, Robotaksi Yarışması ile Birincilik Ödülünün Sahibi Oldu
Tiroid sorunları kadınları 5 kat daha fazla etkiliyor
Gökhan Çınar’dan Psikolojik Bir Oyun: FÜG
Zeynep Bastık ve Mabel Matiz ‘Lan’ için Bir Arada Rekorlar Kıran ‘Lan’a Özel Klip