Derik'te Temizlik Seferberliği

Derik

Derik'te Temizlik Seferberliği

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve yaşanabilir bir şehir amacıyla başlattığı temizlik seferberliğine Derik ilçesi ile devam etti. Seferberlik kapsamında, Berdin, Serhat ve Vatan Caddelerinde temizlik gerçekleştirildi. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, halkın çevre temizliğine olan duyarlılığını artırmak, doğaya zarar veren çöplerin rastgele yaşam alanlarına atılmasını engellemek ve daha temiz bir çevreyle daha yaşanabilir yarınlar için bilinç oluşturmak amacıyla başlattığı temizlik seferberliğini Derik ilçesinde sürdürdü.

Eş Başkan Devrim Demir'in programı nedeniyle katılmadığı temizlik seferberliğine,  Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Raci Bilici, Derik Eş Başkanları Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Meclis Üyeleri, STK’lar, Büyükşehir ve Derik Belediyelerinin personeli ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Derik Belediyesi önünde bir araya gelen kitle, buradan temizliğe başladı. Halkta duyarlılık oluşturmak amacıyla Berdin, Serhat ve Vatan Caddelerindeki çöpler toplanarak temizlik seferberliği tamamlandı.


Mardin,Mardin Belediyesi
belediye365.com

Burak Berkay Akgul 'Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'te
Azizoğlu Gayrimenkul, 5 yıl içinde 2,5 milyar TL’lik projeyi hayata geçirecek
Ünye Limanı’nı OYAK Çimento işletecek
Yenilikçi Dokunuşlarla Isuzu Yeni D-Max
Sabancı Üniversitesi Bir Kez Daha Dünyanın En İyi Üniversiteleri Arasında
Medyada “Ev Yapımı Dubai Çikolatası” akımı!
Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi yolu asfaltlandı
Büyükşehir Belediyesi Akseki’ye kız öğrenci yurdu açtı
Eşbaşkan Şedal görme engellilerle bir araya geldi
İzmir'de gençlerin “deneyim yolculuğu başladı
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Ali Erbeği ve yönetim kurulu tarafından Kemer/Antalya’da düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı.
KÜTAHYALI SPORCULARIMIZ ŞEHRİMİZE MADALYALARLA DÖNDÜ
Çanakkale Sivil Katılım Stratejisi ve Eylem Planı Lansmanı Gerçekleştirildi
Korkuteli Dereköy’de çok amaçlı salon inşaatı sona yaklaştı
Potada Kepez derbisi