Tarih: 08.04.2024 20:28

Duchess Ultra Care ile Alerjiden Uzak Uykular!

Facebook Twitter Linked-in

 

Yataş Bedding, bahar aylarıyla birlikte alerji sorunları yaşayanlara Duchess Ultra Care yatağı öneriyor. Duchess Ultra Care Yatak, doğal probiyotiklerin kullanıldığı Purotex teknolojili kumaşı sayesinde yatak yüzeyini alerjen ve bakterilere karşı koruyor.

 

Baharın gelişiyle birlikte bazı kişilerin yaşadığı alerji sorunları da artırıyor.  Polenlerin havaya yayılması nedeniyle hassasiyeti olan kişilerde hapşırma, burun akıntısı, kaşıntı, gözlerde sulanma, solunum problemleri ortaya çıkabiliyor. Uyku alanındaki uzmanlığıyla, uyku ürünlerinde Türkiye’nin trendlerini belirleyen markası Yataş Bedding, Duchess Ultra Care Yatak ile alerji sorunları yaşayanlara sağlıklı ve kaliteli bir uyku vadediyor. Duchess Ultra Care Yatağın Purotex teknolojisine sahip kumaşında yer alan doğal probiyotikler, yatak yüzeyini alerjen ve bakterilere karşı koruyarak sağlıklı bir uyku ortamı yaratıyor. Çevreye duyarlı ve sürdürülebilirlik gözeten ağaç kaynaklarından üretilen TencelTM teknolojisi ise kişilerin vücut sıcaklıklarını dengeleyerek uykunuzun bölünmesini engelliyor. 

 

Yatakta bulunan konfor artırıcı özel uyku pedi, maksimum basınç dağılımı yaratarak ekstra rahatlık sağlıyor. Duchess Ultra Care Yatak, birbirinden ayrı hareket edebilen paket yay sistemi sayesinde en doğru omurga desteğini sunarak, mükemmel bir uyku deneyimi yaşatıyor. Sadece Yataş'a özel güçlendirilmiş kenar destek yayları ise yatağın formunu yıllarca korumasına yardımcı oluyor.  Eşlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden rahatsız olmasını önleyen Free Zone Teknolojisi ise özellikle çiftler için ekstra konfor sağlıyor. 

 

Duchess Ultra Care Yatak ile set olarak sunulan Botanic Başlıklı Baza, detaylarla zenginleşen çağdaş tasarımıyla göz alıyor. Botanic Başlıklı Baza, geniş iç hacmiyle yatak odanızda ekstra depolama alanı yaratırken; yüksek ayak yapısı ise temizlikte kolaylık sağlıyor. Keten, kadife, deri ve dokuma kumaş alternatifleri bulunan Botanic Başlıklı Baza, tasarımına uyumlu komodin ve puf modülleriyle de zengin bir görselliğe sahip işlevsel bir set oluşturma imkanı sunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —