ENKLİ YAZ SOFRALARINDA KÜTAHYA PORSELEN ŞIKLIĞI

ENKLİ YAZ SOFRALARINDA KÜTAHYA PORSELEN ŞIKLIĞI

ENKLİ YAZ SOFRALARINDA KÜTAHYA PORSELEN ŞIKLIĞI

RENKLİ YAZ SOFRALARINDA KÜTAHYA PORSELEN ŞIKLIĞI

Kütahya Porselen, yazın canlılığını ve neşesini sofralarına taşımak isteyenler için geniş yelpazede seçenekler sunuyor. Kahve fincanlarından yemek takımlarına ve ikram setlerine kadar yazı yansıtan desen ve renklerle dolu koleksiyonlar, şık sofralar için ihtiyaç duyulan her şeyi bir arada sunuyor.

 

Yazın vazgeçilmezi olan meyve ve sebzelerle sofralarınıza tazelik ve doğallık katarken, Kütahya Porselen’in yaz temalı koleksiyonlarıyla sofralarınızı şıklık ve zarafetle donatabilirsiniz. Deniz esintilerini yansıtan yemek takımları ve ikram setleriyle yazın enerjisini sofralara taşıyan Kütahya Porselen, kahve takımlarıyla da özel seçenekler sunuyor.

 

Kütahya Porselen Marine Serisi Yemek Takımı: Beyaz ve mavinin kusursuz uyumunu sunan bu takım, yaz sofralarına zarafet katıyor. 24 parçadan oluşan set, pusula desenleri ve renkleriyle denizin serinliğini sofralara taşıyor.

 

Zeugma İkram Seti: Denizyıldızı ve denizatı desenleriyle öne çıkan Zeugma İkram Seti, özel sır içi tekniği sayesinde bozulma, çıkma veya solma olmayacağının garantisini veriyor. 

 

Zeugma Kahvaltı Takımı: Keyifli yaz sabahlarını daha da güzelleştirecek olan Zeugma Kahvaltı Takımı, uyumlu renk ve desenleriyle sofralara göz alıcı bir hava katıyor.

 

Pilea Kahve Takımı: Pilea bitkisinin yapraklarından esinlenerek tasarlanan Pilea Kahve Takımı, tabak ve kahve fincanlarının tabanındaki derin rölyefler sayesinde fincanın tabak üzerinde sabitlenmesini sağlıyor ve 40 derecelik eğimde bile kaymadan sabit kalıyor. Kütahya Porselen Pilea Kahve Takımı ile evinizin konforunda, bahçenizde veya dilediğiniz her yerde keyifli anlar geçirebilirsiniz.

 



Drift Heyecanı Pazar Günü Körfez'de
Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!
Odeabank’ta Genel Müdür Yardımcılığı’na yeni atama
“ÇALIŞMA SAATLERİ SICAK HAVALARA GÖRE AYARLANMALI”
Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı
Rekabet sofralara da yansıdı, kazanan Kebap Oldu!
PEUGEOT’NUN 7 KOLTUKLU SUV’U YENİ 5008 YILIN SON ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE’DE!
İGA İstanbul HavalimanıAvrupa’nın “En İyi Havalimanı” seçildi
ARALIKLI ORUÇ VÜCUDU YENİLİYOR VE SAĞLIK VERİYOR
BORÇELİK’İN OYUN ARKADAŞIM PROJESİ İLE YÜZLERCE ÇOCUK EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ
ABD’ye 5 milyar dolarlık gıda ihracatı hedefi
YAZ MEVSİMİNDE DIŞ KULAK YOLU ENFEKSİYONUNA DİKKAT!
A Milli Takım’ın çeyrek final heyecanı TV+’la dev ekranda
Büyüyen tehlike hactivizm
Emirates, Kabin Memuru Alımlarına Devam Ediyor