Tarih: 20.10.2024 06:13

ESMEK’lerde yeni dönem kayıtları başladı

Facebook Twitter Linked-in

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı Eyüpsultan Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında (ESMEK), 2024 – 2025 eğitim yılı kayıtları başladı. Geleneksel el işlerine dair zanaatlardan sanat kurslarına, güzel sanatlardan kişisel gelişim kurslarına, meslek edindirme ve istihdama yönelik 10 merkezde 175 branşta ücretsiz eğitimler verilecek.

Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların eğitimi ve istihdamına yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlardan yoğun talep gören Eyüpsultan Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında 2024 – 2025 eğitim yılı kayıtları başladı.

KAYITLAR SADECE EYÜPSULTANLI UYGULAMASI ÜZERİNDEN YAPILACAK

Kurslarda geleneksel el işlerine dair zanaatlardan sanat kurslarına, güzel sanatlardan kişisel gelişim kurslarına, meslek edindirme ve istihdama yönelik 10 merkezde 175 branşta ücretsiz eğitimler verilecek. Kursiyerlerin hem sosyalleşip hem de hayallerini gerçeğe dönüştürüp, kariyerlerinde yeni bir yolculuğa başlama imkanı bulacakları ESMEK’e sadece Eyüpsultanlı uygulaması üzerinden kayıt yaptırılabilecek.

KAYITLAR 18 EKİM – 3 KASIM 2024 TARİHLERİ ARASINDA

Eyüpsultan ilçesinde ikamet eden, 16 yaş ve üzeri vatandaşların kayıt olabilecekleri ESMEK’lere başvurular 18 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak.

BİR EĞİTİM DÖNEMİNDE 2 FARKLI PROGRAMA BAŞVURULABİLECEK

Kursiyerlerin bir eğitim döneminde ders başlama ve bitiş tarihleri günleri çakışmamak şartı ile kontenjanın uygun olması durumunda en fazla 2 farklı programa başvurabilecekleri kurslarda devam zorunluluğu bulunacak.

GÜNDÜZ VE AKŞAM KURSLARI OLACAK

Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin katılım belgesi alacakları ESMEK’lerde gündüz kursları 09.00 – 16.00, akşam kursları ise 18.00 – 21.00 saatleri arasında verilecek. ESMEK’lerde eğitimler 4 Kasım 2024 tarihinde başlayacak.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —