Tarih: 18.10.2024 13:05

Eyüpsultan’ın lezzet durağı: Osmanlı Park Sosyal Tesisleri

Facebook Twitter Linked-in

Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesisler sadece Eyüpsultanlıların değil İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor. Alibeyköy’de hizmet veren Osmanlı Park Sosyal Tesisleri ise günün her saatinde sunduğu birbirinden lezzetli yemeklerle keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Rami Sosyal Tesisleri, Emniyettepe Sosyal Tesisleri, Yağlıdere Sosyal Tesisleri, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri, Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri ve Ensari Konağı Tesisleri misafirlerini Türk, Osmanlı ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemekleriyle buluşturuyor.

GÜNÜN HER SAATİNDE BİRBİRİNDEN LEZZETİ YEMEKLER

Alibeyköy’de hizmet veren Osmanlı Park Sosyal Tesisleri ise şehrin merkezinde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri ile günün her saatinde birbirinden lezzetli tatlar sunuyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN ALTERNATİF TATLAR

Sevdikleriyle birlikte güne güzel bir kahvaltı ile başlamak isteyenler için serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı seçenekleri sunan tesis; çorbaları, atıştırmalık ara sıcakları, tostları, burgerleri, zeytinyağlıları, mezeleri, salataları, pizza ve makarnaları ile her bütçeye uygun, alternatif lezzetlerle yemek severleri unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

DÜNYA MUTFAĞINDAN DAMAK ÇATLATAN LEZZETLER

Tesis; Levrek Izgara, Kızarmış Susamlı Somon, Çökertme Kebabı, Cafe de Paris Soslu Biftek, Soya Soslu Dana Nuar, Mantar Soslu Dana Biftek, Piliç Mongalia, Osmanlı Saray Usulü Bademli Tavuk, Dağ Kekikli Piliç Pirzola gibi Türk ve dünya mutfağından yemeklerle misafirlerine keyifli bir akşam yemeği imkânı sunuyor.

TESİS HAFTANIN YEDİ GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Sabah 09.00’da misafirlerine kapılarını açan, kapalı ve açık alanlarıyla haftanın yedi günü, aynı anda 200 kişiye hizmet verebilen Osmanlı Park Sosyal Tesisleri akşam 23.00’te kapılarını kapatıyor.

Adres: Alibeyköy Sevinç Caddesi No: Eyüpsultan/İstanbul

Tel: 0212 909 58 55


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —