Tarih: 20.09.2024 16:20

GASTROANTEP KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE HALUK LEVENT FIRTINASI

Facebook Twitter Linked-in

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde, Türk Rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, Gazianteplilere muhteşem bir konser deneyimi yaşattı.

 

Sevilen sanatçı Haluk Levent GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında, Gaziantep Festival Park Sahne’de on binlerce hayranıyla buluştu.  

 

Konserinde; Yeter Artık Deli Gönül, Kaçış, Deliler, Aşkın Mapushane, Yollarda Bulurum gibi onlarca hit olmuş şarkısını seslendiren sanatçı, “Annemin Sevdiği Türküler” diyerek, sevilen türküleri de seslendirdi.

 

Deniz Üstü Köpürür şarkısında zeybek oynayan sanatçı, şarkılarını zaman zaman dinleyiciler arasında dolaşarak söyledi. 

 

Levent, dinleyiciler arasında bulunan küçük hayranı Mehmet’e “Akdeniz Akşamları” şarkısını söyletti. Küçük hayranının “Haluk Abi kahvaltıya bize mi geleceksin?” sorusu ise dinleyicileri ve Levent’i kahkahaya boğdu. 

 

Konser esnasında dövizlerde yardım çağrısını gören sanatçı, SMA’lı minik Azra için de kayıtsız kalmayarak, dinleyicilerden SMS yardımı istedi. 

 

Haluk Levent konserde yaptığı konuşmada, “Her sanatçı ben burada olmaktan çok mutluyum der, çok sıradan bir cümledir ama bu sıradanlık bazen gerçektir. Vallahi billahi ben Gaziantep’te olmaktan çok mutluyum, bunu biliyorsunuz” dedi.

 

Haberin videosu: https://we.tl/t-9VuAnUlmFx




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —