İŞ YERİ YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

İŞ YERİ YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

İŞ YERİ YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

İstanbul İtfaiyesi, Zeytinburnu’nda bir iş merkezinin depo kısmında çıkan yangına müdahalesini aralıksız sürdürdü. Plastik ve yanıcı maddelerin müdahaleyi zorlaştırdığı yangında 255 kahraman personel, 100 araç  ve ekipmanlarla görev yaptı. Ekiplerin canla başla çalıştığı yangın 16 saatlik özverili çalışması neticesinde kontrol altına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul İtfaiyesi, dün 16.30 saatlerinde gelen ihbar üzerine Zeytinburnu Topkapı Maltepe Mahallesi Site Yolu Sokak’ta başlayan yangına müdahale için ekiplerini yönlendirdi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın eksi 3 üzeri 4 katlı iş yerinin depo olarak kullanılan bodrum katlarından başlayarak binayı sardı.

Çeşitli kollardan iş yerlerinin bulunduğu dükkanlardan oluşan binanın eksi 1,2 ve 3’ncü katlarında bulunan yanıcı maddeler müdahaleyi zorlaştırdı. Ekipler müdahalelerinde çok sayıda ve miktarda plastik, kauçuk ve boya malzemelerinin bulunduğunu tespit etti.

Gece ve sabah saatlerinde de yoğun şekilde çalışan ekipler toplamda 100 itfaiye aracı ve 255 personel ile müdahale etti. Başka binalara sirayetin ve insan sağlığına dair olumsuzlukların yaşanamadığı yangın 16 saatlik özverili çalışma sonrasında kontrol altına alındı. Binada soğutma çalışması yapılıyor.


İstanbul,İstanbul Belediyesi
belediye365.com

Konak’ta Temizlik Harekatına Yeni Halka
KARTAL BELEDİYESİ’NİN ‘MALZEMENİ AL GEL’ ATÖLYESİ BAŞLIYOR
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HATİCE IŞIK GÜRÇINAR’A ZİYARET
Van depreminde yaşamını yitirenler anıldı
İlçe Genelindeki Antrenman Sahaları Yenileniyor
Eş Başkan Bucak: Barışın olmadığı coğrafyada belediyecilik hizmetleri eksik olur
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Cumhuriyet Bayramına Özel Turnuva
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanımız Veysel Gök’ü makamında ziyaret etti.
Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı
Kayalıklarda mahsur kalan keçiler kurtarıldı
Eş Başkanlar, TBB Genel Sekreteri Yıldız ve Girne Belediyesi heyeti ile görüştü
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Cumhuriyet Halk Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Sinanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demir ve parti teşkilatı ile bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi'nden afet ve farkındalık semineri
CHP Genel Başkanı Özel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
Büyükşehir’den çiftçiye büyük destek