İSTANBUL KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN KALBİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ATACAK

İSTANBUL KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN KALBİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ATACAK

İSTANBUL KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN KALBİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ATACAK



 Türkiye’nin en yeni ve benzersiz sahne teknolojisine sahip Atatürk Kültür Merkezi, 28 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında birbirinden özel etkinliklere, konserlere, sergilere ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak. Dokuz gün boyunca AKM’de festival heyecanı yaşanacak.   


İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında sanatseverler, opera ve balenin büyülü dünyasına AKM’de tanıklık edecek. 

 

CARMINA BURANA- İSTANBUL DEVLET OPERA VE BALESİ- 27 EYLÜL- 20.00- 28 EYLÜL- 20.00 TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Bayern Kütüphanesi'nde bulunan 11, 12 ve 13. yüzyıldan kalan metinlerden esinlenerek, Carl Orff tarafından bestelenen Carmina Burana'yı, İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında 27- 28 Eylül'de AKM Türk Telekom Opera Salonu'nda 250 kişilik dev kadrosuyla bir kez daha sahneleyecek. Carmina Burana Latince metinlerle doğayı ve aşkı anlatırken, Ortaçağ Avrupa'sının kültürel ve sosyal yaşamını yansıtıyor. AKM’nin görkemli atmosferinde seyirciyle buluşacak eser, döner sahne ve sahne içindeki dinamik geçişlerle dolu bir seyir sunacak. İzleyiciler, sofito boruları sayesinde sahnedeki dekorların adeta dans ettiğine tanıklık edecek. Her bir parça, zaman kodlarıyla senkronize edilerek izleyicilere görsel bir şölen yaşatılırken sahnenin tüm teknik imkanları kullanılacak. 

SİHİRLİ FLÜT- TAMİNO’NUN RÜYASI İSTANBUL DEVLET OPERA VE BALESİ-  29 EYLÜL- 13.00- AKM TİYATRO SALONU

İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen çocuk operası "Sihirli Flüt, İstanbul  Kültür Yolu Festivali kapsamında 29 Eylül saat 13.00’de AKM Tiyatro Salonunda izleyicilerle buluşuyor. Eser, insanın hem olumlu hem de olumsuz yönlerini ele alan, insanoğluna ‘ideal insan olma’ sanatını öğreten öğretici bir masal. Akıl, duygu, içgüdü, sevgi, dostluk ve erdemli olma gibi değerlerin önemini vurgularken, nefret, kin ve intikam duygularının getirdiği kayıpları gösteriyor. Orkestra şefliğini Zdravko Lazarov’un üstlendiği, Caner Akın’ın sahneye koyduğu, müzik uyarlaması Murat Cem Orhan’a ait eserin oyuncu kadrosunda; Berk Dalkılıç, Anna Sirel Y. Etyemez, Emre Güngör, Burak Kul, Ayşenur Ayyıldız Haksoy, Betül Görgülü, Hazal Ata gibi isimler yer alıyor. 

 

ALİSHER NAVOI- ÖZBEKİSTAN DEVLET AKADEMİK BOLŞOY OPERA VE BALESİ- 3 EKİM- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU


Özbekistan’ın ulusal gurur kaynağı olan köklü sanat kurumu Alisher Navoi Devlet Akademik Bolşoy Opera ve Balesi, 3 Ekim saat 20.00’de İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında Türk Telekom Opera Salonunda sahne alacak. Konser, ilk bölümde Igor Stravinski'nin "Bahar Ayini" balesini sunacak. İkinci bölümde ise senfonik orkestra ve opera solistleri, dünya operalarından seçkin eserlerle bir gala konseri verecek. Konser, Verdi'nin "Traviata" operasından "Libiamo ne’ lieti calici" ile son bulacak. Harika geleneklerle zengin, görkemli bir tarihe sahip olan Bolşoy Opera ve Balesi AKM Türk Telekom Opera Salonunda seyirciyle buluşacak.  

 

UÇAN HOLLANDALI- İSTANBUL DEVLET OPERA VE BALESİ-  6 EKİM- 20.00- 12 EKİM- 16.00- 17 EKİM 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

Bestesi ve librettosu ünlü Alman besteci Richard Wagner’e ait “Uçan Hollandalı” eseri,  6-12 ve 17 Ekim tarihlerinde de  Türk Telekom Opera Salonunda sahnelenecek. Flaman kültüründe ve gemiciler arasında dilden dile dünyaya yayılarak bir efsaneye dönüşen, birçok edebiyat türüne, sanat eserine, halk türkülerine, şarkılara, seremonilere konu olan, denizlerde sonsuza kadar dolaşmaya mahkûm olan “Uçan Hollandalı” adlı denizcinin hikayesi etrafında şekillenen eser, Wagner’in kendi yaşamına dair izler taşıyor. Sanatçının siyasi ve ekonomik zorluklar içinde varoluş mücadelesinin hikayesini konu alan eser, İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında sanatseverler ile bir kez daha buluşacak. 

 

Birbirinden özel oyunlar ve gösteriler AKM’ye renk katacak

 

KÜÇÜK KORKU DÜKKANI- BURSA DEVLET TİYATROSU- 28 EYLÜL- 20.00- AKM TİYATRO SALONU

Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Kültür Yolu Festivali Kapsamında "Küçük Korku Dükkânı" adlı müzikal ile 28 Eylül saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda izleyici karşısına çıkacak. Howard Ashman'ın yazdığı Alan Menken'in müziklerini bestelediği "Küçük Korku Dükkânı", Mushnik’in varoşta bulunan vasat çiçekçi dükkânında çalışan Seymour ve Audrey'nin, egzotik bir bitki sayesinde dükkânı kapanmaktan kurtarma hikayesini anlatıyor. Oyunun yönetmenliğini Boğaçhan Sözmen üstleniyor.  Dekor tasarımı Emre Satı, kostüm tasarımı Ceren Karahan’a ait olan oyunda, Emine Irmak Bavkır, Ayşe Dinç, Ceren Kayış, Cenk Turan, Fatih Kasap ve Öykü Esendemir gibi isimler kadroda yer alıyor.  

CHINA ORİENTAL PERFORMİNG ARTS GROUP- KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ

1 EKİM- 20.00- AKM TİYATRO SALONU

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, Çin’in prestijli sanat topluluğu China Oriental Performing Arts Group, 1 Ekim saat 20.00’de AKM Tiyatro Salonunda sahne alacak. Çin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olan grup, dans, vokal ve enstrümantal müzik performanslarıyla Çin’in çağdaş kültürünü sergileyecek. Programda Çin'in geleneksel kültürel öğelerini modern yorumlarla buluşturan eserler yer alıyor. "Qinglu" ve "Yasemin" gibi dans performansları, Çin'in zarafetini ve tarihsel dokusunu yansıtırken, "Guzheng'den Güneş ve Ayın Şarkısı" ve "At Yarışı" gibi enstrümantal parçalar da gösteride yer alacak.  

HAMLET- İZMİR DEVLET TİYATROSU- 4 EKİM- 20.00- AKM TİYATRO SALONU

İzmir Devlet Tiyatrosu, William Shakespeare’in ünlü trajedi ve drama oyunu "Hamlet" İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında 4 Ekim tarihinde saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahnelenecek. Tek perde olarak 1 saat 15 dakika sürecek oyunun yönetmenliğini Ali Barışık üstleniyor. Danimarka'da geçen bu klasik eserde, Prens Hamlet’in, babasını öldürerek tahta geçen ve annesiyle evlenen amcası Claudius’tan intikam alma mücadelesi anlatılırken Hamlet, “Var olmak mı, yok olmak mı?” sorusununun cevabını seyircilerle birlikte AKM Tiyatro Salonunda arayacak. 


REZONANS- İSTANBUL DEVLET OPERA VE BALESİ- 5 EKİM- 20.00- 16 EKİM- 20.00- AKM TİYATRO SALONU

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin Modern Dans Topluluğu olan MDT İstanbul, "Rezonans" adlı çok beğenilen dans gösterisi, 5 Ekim Cumartesi ve 16 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de  İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında AKM Tiyatro Salonunda seyirciyle buluşacak. Güney Koreli koreograf Dong Kyu Kim'in 2018'de MDT İstanbul için hazırladığı "Heyecan", Evrim Akyay'ın "Rutin" ve İtalyan koreograf Erika Silgoner'in "Pasion S" adlı parçaların yer aldığı gecenin teması olan "rezonans", titreşim, uyum ve etkileşim kavramlarını vurgulayarak derin ve birbirinden farklı atmosferler oluşturmayı amaçlıyor. Müzikler Jiho Jang, Tuluğ Tırpan ve Onur Seçki-Utku Şilliler’e ait. 

 

 

 

 

Picasso ve Andy Warhol sergileri ile Refik Anadol’un eseri AKM salonlarında yerini alacak 

WARHOL’UN DÜNYASI- POP ART’IN İKONU -28 EYLÜL- 31 ARALIK- AKM ÇOK AMAÇLI SALON

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, 28 Eylül- 31 Aralık tarihleri arasında AKM Çok Amaçlı Salonda, modern sanatın en önemli isimlerinden biri olan Andy Warhol’a adanan "Warhol’un Dünyası – Pop Art’ın İkonu" sergisi ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Warhol, Pop Art akımının öncülerinden biri olarak sanat ve yaşam arasındaki sınırları ortadan kaldıran eserleriyle tanınıyor. Sergide, Warhol’un tanınmış eserlerinin yanı sıra özel koleksiyonlardan seçilen eserler de sanatseverlerle buluşacak. Warhol, sanat kariyerinde serigrafi, fotoğraf, film ve performans sanatına kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yaparak sanat dünyasına yeni bir perspektif kazandırmış bir sanatçı. "The Factory" adını verdiği stüdyosunda birçok sanatçının buluştuğu bir kültürel merkez oluşturan Warhol, modern kültürün ikonik figürlerinden biri. Sanat dünyası için önemli bir konumda olan "Warhol’un Dünyası – Pop Art’ın İkonu” sergisi AKM Çok Amaçlı Salonda sanatseverle bir araya gelecek.

PABLO PICASSO- RESİMDEN SERAMİĞE BİR SERÜVEN- 28 EYLÜL-31 ARALIK- AKM GALERİ
İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, 28 Eylül- 31 Aralık tarihleri arasında AKM Galeri'de düzenlenecek "Pablo Picasso: Resimden Seramiğe Bir Serüven" sergisi, ünlü sanatçının orijinal gravürleri, çizimleri, posterleri, litografileri ve fotoğraflarından oluşan 170 eseri sanatseverlerle buluşturuyor. Pablo Picasso, sanat dünyasında devrim yaratan bir figür olarak biliniyor. Kariyerine Paris'te başlayan ve Montmartre'daki "Bateau-Lavoir" atölyesinde tanınan Picasso, dönemin önemli sanat tüccarlarıyla tanışarak sanat dünyasında hızla yükseldi. Bohem yaşam tarzı ve tutkulu ilişkileriyle tanınan sanatçının eserleri, bu dönemde yaşadığı aşklardan derin izler taşıyor. Picasso’nun sanatı, yıllar içinde farklı stiller ve tekniklerle sürekli evrim geçirdi. Kübizm'in öncülerinden biri olan Picasso, 1907'de tanıştığı Derain ve Braque ile birlikte bu akımı geliştirdi. Sergide yer alan eserler, Picasso'nun sanat yolculuğunun çeşitli evrelerini ve onun sanatsal dönüşümlerini kapsıyor. Sanatseverler onun yaratıcı yolculuğuna tanıklık etme fırsatını AKM Galeri Merkezinde yaşayacaklar.


REFİK ANADOL- YERYÜZÜ RÜYALARI: ANADOLU-28 EYLÜL-6 EKİM- AKM TİYATRO SALONU FUAYE

Anadolu adlı yapay zekâ veri heykeli, İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında 28 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında AKM Tiyatro Salonu Fuaye alanında sergilenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı sponsorluğundaki eser, Anadolu'nun arkeolojik mirasını yapay zekâ ile yorumlayarak izleyicilere teknoloji ve tarih arasında bir köprü sunuyor. Anadol'un algoritmaları, antik Anadolu’nun tarihini görsel ve sürükleyici bir deneyime dönüştürüyor. Eser, her gün AKM Tiyatro Salonunda Fuaye alanında 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Dünyanın dört bir yanından seçkin orkestra ve sanatçılar müzikseverler ile buluşacak 


MARIINSKY ORKESTRASI- 29 EYLÜL- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

Mariinsky Orkestrası, İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında 29 Eylül saat 20.00’de Türk Telekom Opera Salonunda müzikseverlerle buluşacak. Konserin orkestra şefliğini Valery Gergiev üstlenecek.

 

ANADOLU’NUN AHENGİ- 30 EYLÜL- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında "Anadolu'nun Ahengi" konseri, 30 Eylül saat 20.00’de Türk Telekom Opera Salonunda sanatseverlerle buluşacak. Konserde, Anadolu'nun zengin ve renkli kültürünü türkülerle bir araya getiren ve Türkiye'nin yedi bölgesinden derlenen türkülerin yanı sıra ozan ve aşıkların eserleri çağdaş bir yorumla sahneye taşınacak. Ümit Yılmaz'ın önderliğinde gerçekleştirilecek konser, müziğin yanı sıra dans ve görsel unsurları da içererek. Seda Düzyol, Sümer Ezgü, Elif Buse Doğan, Cumaali Özkaya, Samida, Ali Çınar, Yudum ve Ali Sultan gibi isimlerin sahne alacağı konser AKM Türk Telekom Opera Salonunda sanatseverlerle buluşacak.

 
BAGJAN OKTABR- RUH TERAPİSİ- 2 EKİM- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, Kazakistan’ın ünlü çellisti Bagjan Oktabr’ın “Ruh Terapisi” konseri 2 Ekim saat 20.00’de Türk Telekom Opera Salonunda izleyiciyle buluşacak. Programda Oktabr, oda orkestrası eşliğinde “Ruh Terapisi”, çellonun derin ve duygusal tınısı, Türk filmleri ve dizilerinden tanınan eserlerini icra edecek. Ruh terapisi solo konseri AKM Türk Telekom Opera Salonunda çellonun derin, heyecan verici ve duygusal sesiyle sanatseverleri bekliyor. 

 

 

 

 


İSTANBUL DEVLET SENFONİ ORKESTRASI-GÜZEL SANATLAR MÜDÜRLÜĞÜ- KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ

4 EKİM- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Kültür Yolu Festivali kapsamında 4 Ekim saat 20.00’de Türk Telekom Opera Salonunda dinleyicisiyle buluşacak. Konserin şefliğini Hasan Niyazi Tura üstlenirken solisti ise Kaan Baysal olacak. Piyanist Baysal, Ludwig van Beethoven’ın Do Minör 3. Piyano Konçertosu Op. 37 eseri ardından Beethoven’ın 7. Senfonisi La Majör Op. 92 eserini icra edecek.

DSO BERLİN DEUTSCHES SYMPHONIE-ORCHESTER BERLİN KONSERİ- 5 EKİM- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

DSO Berlin Deutsches Senfoni Orkestrası konseri, İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, 5 Ekim saat 20.00'de Türk Telekom Opera Salonunda gerçekleşecek. Orkestrayı Robin Ticcati yönetecek. Keman virtüözü Isabelle Faust, Ludwig van Beethoven'ın Keman Konçertosu'nu seslendirecek. Konserin ikinci yarısında ise Jean Sibelius'un 2. Senfonisi icra edilecek. 


Uluslararası Halk Müzikleri Festivali’nde ünlüler geçidi yaşanacak 

 

ALİREZA GHORBANİ- İSTANBUL 6. UlUSLARARASI HALK MÜZİKLERİ FESTİVALİ- 1 EKİM- 20.00- TÜRK TELEKOM OPERA SALONU

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, İstanbul 6. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali, 1-2-3 Ekim tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak. İran’ın en etkileyici seslerinden biri olarak tanınan solist ve besteci Alireza Ghorbani, 1 Ekim saat 20.00’de AKM Türk Telekom Opera Salonunda festivalin açılış konserinde sahne alacak.

 EKATERINA SHELEHOVA- İSTANBUL 6.ULUSLARARASI HALK MÜZİKLERİ FESTİVALİ- 2 EKİM- 20.00- AKM TİYATRO SALONU

Rus opera sanatçısı Ekaterina Shelehova, İstanbul 6. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali kapsamında, 2 Ekim saat 20.00’de AKM Tiyatro Salonunda sahne alacak. Rus sanatçı Ekaterina Shelehova, bugüne kadar sayısız konser ve birçok akademik başarıya imza attı. 100 milyondan fazla izlenmeye ulaşan klipleri ve geniş dinleyici kitlesine sahip sanatçı, AKM Tiyatro Salonunda sanatseverler ile buluşacak. 

 

OKTAY KAYNARCA-ELİF BUSE DOĞAN-YAVUZ BİNGÖL-İSTANBUL 6. ULUSLARARASI HALK MÜZİKLERİ FESTİVALİ- 3 EKİM- 20.00- AKM TİYATRO SALONU

İstanbul Kültür Yolu Festivali, İstanbul 6. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali kapsamında, 3 Ekim saat 20.00’de AKM Tiyatro Salonunda Halk müziğinin güçlü ismi Yavuz Bingöl seyirciyle buluşacak. Genç yetenek Elif Buse Doğan ve türkülerle iç içe bir hayat sürdüren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, ilk kez birlikte türkü, sohbet ve şiirle bir araya gelecek.

 



KÜLTÜR & SANAT 20.09.2024 12:16:00 0

İSTANBUL KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN KALBİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ATACAK

İSTANBUL KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN KALBİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ATACAK

CEM BELEVİ’NİN YENİ ALBÜMÜNDEN İLK PARÇA: “YAR ETME”

CEM BELEVİ’NİN YENİ ALBÜMÜNDEN İLK PARÇA: “YAR ETME”

Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’

Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’

EMEL SAYIN HARBİYE’DE

EMEL SAYIN HARBİYE’DE

61. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ MEDYA İLE BULUŞTU: HİKAYEMİZ BİRLİKTE

61. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ MEDYA İLE BULUŞTU: HİKAYEMİZ BİRLİKTE

Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’

Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’

EMEL SAYIN HARBİYE’DE

EMEL SAYIN HARBİYE’DE

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Sinema Çalıştayı’nın Konu Odakları Açıklandı

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Sinema Çalıştayı’nın Konu Odakları Açıklandı

12. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NDE ULUSAL YARIŞMA, YÖNETMEN VE YAPIMCI ATALAY TAŞDİKEN’E EMANET

12. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NDE ULUSAL YARIŞMA, YÖNETMEN VE YAPIMCI ATALAY TAŞDİKEN’E EMANET

AY YAPIM’IN YENİ DİZİSİ ‘LEYLA: HAYAT...AŞK...ADALET...’İN 2. BÖLÜMÜNDEN 3.TANITIM YAYINLANDI

AY YAPIM’IN YENİ DİZİSİ ‘LEYLA: HAYAT...AŞK...ADALET...’İN 2. BÖLÜMÜNDEN 3.TANITIM YAYINLANDI

3. GEMLİK FİLM FESTİVALİ: KISA FİLM YARIŞMASI’NDA YENİ REKOR

3. GEMLİK FİLM FESTİVALİ: KISA FİLM YARIŞMASI’NDA YENİ REKOR

GÜZEL AŞKLAR DİYARI’DAN AĞLATAN TANITIM

GÜZEL AŞKLAR DİYARI’DAN AĞLATAN TANITIM

İstanbul Modern Sinema’da sezon “Çok Kırmızı” başlıyor

İstanbul Modern Sinema’da sezon “Çok Kırmızı” başlıyor

Altın Portakal’ın Uluslararası Uzun Metraj Yarışma Jürileri Belli Oldu: “Mahmoud Kalari Başkanlığındaki Jüride Usta İsimler Bir Arada!”

Altın Portakal’ın Uluslararası Uzun Metraj Yarışma Jürileri Belli Oldu: “Mahmoud Kalari Başkanlığındaki Jüride Usta İsimler Bir Arada!”

12. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NİN YARIŞMA BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

12. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NİN YARIŞMA BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ, DOPDOLU PROGRAMI İLE SİNEMASEVERLERİ SELAMLAMAYA HAZIRLANIYOR

ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ, DOPDOLU PROGRAMI İLE SİNEMASEVERLERİ SELAMLAMAYA HAZIRLANIYOR

AY YAPIM’IN DÜN AKŞAM NOW’DA 1. BÖLÜMÜYLE EKRANA GELEN YENİ DİZİSİ ‘LEYLA: HAYAT...AŞK...ADALET...’ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

AY YAPIM’IN DÜN AKŞAM NOW’DA 1. BÖLÜMÜYLE EKRANA GELEN YENİ DİZİSİ ‘LEYLA: HAYAT...AŞK...ADALET...’ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

NG AFYON MOTOFEST’TE SILA’NIN MUHTEŞEM FİNAL PERFORMANSI

NG AFYON MOTOFEST’TE SILA’NIN MUHTEŞEM FİNAL PERFORMANSI

TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ AMATÖR SESLERE DE ŞANS VERİYOR

TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ AMATÖR SESLERE DE ŞANS VERİYOR

BAŞARILI OYUNCU ALPEREN DUYMAZ HİKAYESİNDEN ÇOK ETKİLENDİĞİ AY YAPIM’IN YENİ DİZİSİ

BAŞARILI OYUNCU ALPEREN DUYMAZ HİKAYESİNDEN ÇOK ETKİLENDİĞİ AY YAPIM’IN YENİ DİZİSİ

GÖKHAN GÜNEY’İN NOSTALJİSİ VE SEFO’NUN COŞKUSU BİR ARADA!

GÖKHAN GÜNEY’İN NOSTALJİSİ VE SEFO’NUN COŞKUSU BİR ARADA!