KİĞILI, FENERBAHÇE’NİN YENİ SEZON RESMİ GİYİM SPONSORU OLDU!

KİĞILI, FENERBAHÇE’NİN YENİ SEZON RESMİ GİYİM SPONSORU OLDU!

KİĞILI, FENERBAHÇE’NİN YENİ SEZON RESMİ GİYİM SPONSORU OLDU!

SARI LACİVERTLİLER ÜSTLERİNE RAHAT Bİ’ ŞEYLER ALACAK 

 

Türkiye’nin öncü erkek giyim moda perakende markası Kiğılı, 2024-2025 sezonunda Türkiye’nin köklü spor kulübü Fenerbahçe’nin resmi giyim sponsorluğunu üstlendi. Futbol, Basketbol, Voleybol ve Tekerlekli Sandalye Kadın Erkek Takımlarını kapsayan sponsorluk anlaşmasının imza töreni, 18 Eylül’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

 

Spor alanında yeteneklerin geliştirilmesi, sporun ve sporcunun teşvik edilmesi konularında her zaman öncü bir rol üstlenen Kiğılı, gönülden bağlı olduğu Fenerbahçe ailesine geri dönüşünü temsil eden iş birliğine imza attı. Kiğılı yeni sezonda Fenerbahçe’ye özel hazırladığı koleksiyonuyla uzun yıllar birlikte yürüdüğü ve pek çok hikâyeyi birlikte yazdığı Fenerbahçe’yi giydirecek. 

Resmi giyim sponsorluğu özelinde gerçekleştirilen imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde 18 Eylül 2024’te gerçekleştirildi. Törende Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Kiğılı CEO’su Sena Suerdem ve başta Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan olmak üzere kulüp yetkilileri hazır bulundu. 
 
Basın toplantısında iş birliğine ilişkin açıklamada bulunan Kiğılı CEO’su Sena Suerdem şunları söyledi: “Kiğılı olarak, 86 yıllık köklü bir marka olmanın verdiği sorumlulukla işimizi sadece moda perakendesi olarak görmüyoruz. Erkek giyim moda perakendesine yön verirken vizyonumuzla, sosyal sorumluluk projelerimizle, sponsorluklarımızla hem markamızı hem de ülkemizi destekliyoruz. Bu çabalarımızda spora ve sporcuya destek çok önemli bir yer tutuyor. Bunun bir parçası olarak Fenerbahçe’nin yanında olmak bizim için büyük bir mutluluk. Fenerbahçe Spor Kulübü ile yeni sezon resmi giyim sponsorluğu anlaşmamız kadın ve erkek Futbol, Basketbol, Voleybol, tekerlekli sandalye takımlarımızı kapsıyor. 

2024-2025 sezonunda sporcularımızın Kiğılı şıklığı ve rahatlığıyla başarıdan başarıya koşmasını diliyorum.”

 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde bir dönem başkanvekilliği yapan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe ile gönül bağına değinerek şöyle devam etti: “Daima gönlümün bir parçası olan Fenerbahçe, benim için sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda büyük bir aile. Bu büyük camianın bir parçası olmak, hayatımın en büyük ayrıcalıklarından biri. Kiğılı olarak, Fenerbahçe’nin resmi giyim sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, sadece iki kurum arasındaki bir anlaşma değil, aynı zamanda iki büyük ailenin bir araya gelmesini temsil ediyor. Giyim sponsorluğumuz vesilesiyle 2024-2025 sezonunda büyük Fenerbahçe kulübüne başarılar diliyor birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.”

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ise ’Fenerbahçe Spor Kulübü ile Türk moda dünyasının köklü ve prestijli markası Kiğılı’nın yeniden bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birliktelik sadece bir iş birliği değil, aynı zamanda bir gönül birliğidir. İki köklü markanın yeniden bir araya gelişi sadece profesyonel bir anlaşma değil, aynı zamanda ortak değerlere ve tutkulara dayalı bir bağın da simgesidir. Başta kıymetli büyüğümüz Sayın Abdullah Kiğılı olmak üzere Kiğılı ailesine ve bu iş birliğinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.’’ dedi. 

Atılan imzaların ardından, Kiğılı CEO’su Sena Suerdem’e üzerinde isminin yazdığı çubuklu forma hediye edildi. 



Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Başkanlık adaylığını açıkladı
Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’
EMEL SAYIN HARBİYE’DE
61. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ MEDYA İLE BULUŞTU: HİKAYEMİZ BİRLİKTE
PROF. DR. KUBİLAY KARŞIDAĞ: “TOPLUMUN YÜZDE 15’İNDE ŞEKER, YÜZDE 15’İNDE İSE GİZLİ ŞEKER VAR!”
BATTALGAZİ MAHALLESİ İTFAİYE İSTASYONU’NU HİZMETE AÇTI
Yapay Zekâ Çipleri Telefonlara Entegre Edildi: Kullanıcılar için Neler Değişecek?
GAZİLER: GAZİLİĞİMİZİ, SİZİN BAŞKANLIĞINIZDAKİ GİBİ HİÇBİR ZAMAN YAŞAYAMADIK
CANiK 26 yıldır büyüyor ve Türk Savunma Sanayisine güç katıyor
SOLMAZ'DAN ÇEVRE DOSTU FİLO HAMLESİ
SAĞLIK TURİZMİ: HEM TEDAVİ HEM TATİL DENEYİMİ
İbrahim Tatlıses’in Yeni Levent’teki arazisi Elite World ve Ekol Yapı iş birliğiyle rezidansa dönüşüyor
HAYAT HOLDİNG’DEN “YENİ NESİL SANATA” DESTEK:IVA Sanat ile “Sanatta Hayat Var”
Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’
YELKENLİLER HALİÇ’TE SUYA İNİYOR