Tarih: 08.06.2024 16:17

Kızılay Maden Suyu’ndan Yeni Reklam Filmi:“Ferahlığın Kaynağı, Kızılay Aromalı”

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay Maden Suyu koruyucu içermeyen, zengin magnezyumlu Kızılay Aromalı ürünlerini tanıttı…

 

Sevilen aromalı lezzetlerini yeni iletişim kampanyasının merkezine alan Kızılay Maden Suyu, “Zindeliğin, Lezzetin, Ferahlığın, Kaynağı Kızılay Aromalı” reklam filmini yayınladı.

Türkiye'nin sevilen içecek markalarından Kızılay Maden Suyu, “Kızılay Aromalı, Ferahlığın Kaynağı” isimli yeni reklam filmini izleyici ile buluşturdu. Kızılay Maden Suyu kampanyada, koruyucu içermeyen ve %100 pancar şekeri kullanılan, zengin magnezyumlu aromalı lezzetlerini tanıtırken, “ferahlığın, zindeliğin ve lezzetin kaynağı, Kızılay Aromalı” sloganı ile de tüketicilerine sesleniyor. 

Lezzetli aromaları ve zengin mineralleri ile ferahlık sunan Kızılay Maden Suyu, karpuz-çilek, ananas-mango, karadut-frenk, mandalina, elma, nar, limon ve limon+C gibi birbirinden lezzetli çeşitlerin bulunduğu aromalı serisine cool lime, berry hibiskus, guava ve nar aromaları içeren yeni ürünlerini de ekliyor. 

Kızılay Maden Suyu, reklam filminde, 317 mg/L ile Türkiye’nin zengin magnezyum oranına sahip Kızılay Erzincan kaynağından üretilen aromalı ürünleri ile yaz sıcaklarından ve koşuşturmalardan bunalanlara ferahlık ve zindelik vadederken, maden suyu severleri de yeni ürünlerini deneyimlemeye davet ediyor. 

Yeni reklam kampanyasında ayrıca Kızılay Maden Suyu, sözleri ve müziği günümüze ve Kızılay Aromalı’nın özelliklerine uyarlanan, Anadolu'nun kadim ezgilerinden "Atabarı Türküsü"nü de kullanarak izleyicilere enerji dolu bir yolculuk sunuyor. Yeniden uyarlanan versiyonu ile Atabarı Türküsü'nün içten gelen, neşeli ve coşkulu ezgileri, Kızılay Maden Suyu’nun zengin magnezyumlu ve koruyucu içermeyen lezzetleriyle buluşuyor.

Genç maden suyu tutkunlarına seslenilen, yazın coşkusunun yansıtıldığı şarkının bestesini müzik ajansı 3k1a yaparken, prodüksiyonunu WOW Film’in üstlendiği kampanya filminin reklam ajansı ise Muhabbet.

Her biri özenle seçilmiş doğal aromaların ve zengin magnezyumun bir araya geldiği Kızılay Aromalı çeşitlerine, tüm marketlerden ve online satış platformlarından ulaşabilirsiniz.

*Reklam Filmi İçin: 

https://www.youtube.com/watch?v=8FUBbHtPAHE

https://we.tl/t-5y08x2QFJO




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —