Tarih: 19.10.2024 20:18

Škoda’nın Türkiye’deki En İyisi Vosmer Otomotiv Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Yüce Auto-Škoda’nın Ülkemizdeki En İyi Yetkili Satıcısı Ödülü Vosmer Otomotiv’in!

 

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, uzman ekibiyle başarılarını devam ettiriyor. 3 farklı lokasyonda toplam 55 bin metrekarelik alanda hizmet vermeye devam eden Vosmer Otomotiv, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Škoda Auto’nun her yıl düzenlediği satış ve satış sonrası hizmetler kapsamındaki niteliksel ve niceliksel 40 farklı kriterin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye’de 2023’ün “En İyi Yetkili Satıcı Ödülü”nün sahibi Vosmer Otomotiv oldu. Her biri konusunda uzman ve tüm eğitimlerini başarıyla tamamlamış dinamik bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, “Vosmer Otomotiv olarak ilkemiz satış ve satış sonrası hizmette mükemmellik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti. Yaptığımız çalışmalarda doğru yolda olduğumuzun en önemli kanıtı da global anlamda Škoda’dan aldığımız bu değerli ödüldür” dedi.

 

Doğuş Otomotiv ve Yüce Auto yetkili satıcısı ve servisi olarak İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına hizmet veren Vosmer Otomotiv, alanında uzman ekibi ve yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Sektörde 15’inci yılını kutlayan ve İzmir’de Škoda markasının da satış ve satış sonrası hizmetlerini Alsancak ve Bornova lokasyonlarında yürüten Vosmer Otomotiv, müşteri memnuniyeti ve mükemmel hizmet geleneğiyle öne çıkmaya devam ediyor.

 

40 farklı kriter değerlendirildi!

 

Škoda Auto’nun her yıl düzenlediği global “En İyi Yetkili Satıcı Ödülü”nün sonuçları açıklandı. Buna göre Satış ve Satış Sonrası Hizmetler kapsamındaki niteliksel ve niceliksel 40 farklı kriterin değerlendirilmesi sonucunda “Türkiye’de En İyi Yetkili Satıcı Ödülü”nün sahibi Vosmer Otomotiv oldu. Škoda Auto’nun 103 ülkeden, en iyi yetkili satıcılarının katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Türkiye’den Yüce Auto-Škoda Genel Müdürü Zafer Başar ile Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti yer aldı. Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti’ye ödülü Škoda Auto Uluslararası Satışlar Sorumlusu Jan Procházka teslim etti. Her biri konusunda uzman ve tüm eğitimlerini başarıyla tamamlamış dinamik bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, “Vosmer Otomotiv olarak ilkemiz satış ve satış sonrası hizmette mükemmellik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti. Bunu sürdürebilmek için de aralıksız olarak çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda doğru yolda olduğumuzun en önemli kanıtı da global anlamda

 

Škoda’dan aldığımız bu değerli ödüldür. Bu çok değerli ödülü kazanmamızda emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyor, her zaman daha iyisini yapabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —