Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bayrak Değişimi

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bayrak Değişimi

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bayrak Değişimi

 

Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB) ve IC Holding arasındaki stratejik işbirliğinin başarıyla sona erdiğini duyurdu. Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihinde CEO olarak atanmasıyla başlayan bu işbirliği, havalimanı operasyonlarının optimize edilmesi konusunda önemli kilometre taşlarına imza attı.

Bu işbirliğinin sona ermesiyle Serhat Soğukpınar 31 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere İSG CEO’luğu görevinden ayrılacaktır. Malezya Havalimanları kendisine bu dönüşüm sürecindeki liderliği ve katkılarından dolayı en derin şükranlarını sunmaktadır. Operasyonel mükemmellik ve sürekli iyileştirme faaliyetlerinin sorunsuz devamının sağlanması amacıyla, İSG Stratejik Planlama ve Hazine Yönetimi Direktörü Kerem Maybek mevcut görevinin yanı sıra, yeni CEO’nun Haziran 2024 sonu itibariyle resmi olarak görevine başlamasına kadar İSG CEO’luğuna vekalet edecektir. 

Bu bağlamda MAHB, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı etkin ve sürdürülebilir şekilde işletmeyi ve aynı zamanda tüm misafirlerimize yüksek standartta hizmet sunmayı



Coursera Küresel Beceriler Raporu 2024 Yayınlandı!
Kastamonu Entegre, Türkiye’nin lider markaları arasında
Bosch Home Comfort’a Brandverse Awards’tan ‘Gümüş’ Ödül
Dev karşılaşmanın heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanıyor
HİNDİSTAN’IN HİMALAYA ETEKLERİNDEN SIX SENSES VANA'NIN ÖZEL UZMAN TERAPİSTLERİ TEMMUZ AYI BOYUNCA SIX SENSES KAPLANKAYA’YA TAŞINIYOR!
ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEK FESTİVALİ BAŞLADI
CASPER BRANDVERSE AWARDS’TE BRONZ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU!
Kütahya Tırmanma Yarışı İçin Geri Sayım
TRABZON KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDEN FERHAT GÖÇER GEÇTİ
YOLUN KARANLIK YÜZÜ: TRAFİK KAZALARINDA KALICI BEYİN HASARI
BELEDİYE ÇALIŞANLARI HAYAT KURTARAN İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI
‘AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI 2024’ TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞTU
BeautyEurasia Fuarı, 116 Ülkeden 16.683 Ziyaretçisiyle Büyük İlgi Gördü
DİKKAT! BU HATALAR ANİ OMUZ ÇIKIĞINA YOL AÇABİLİYOR!
Devrim niteliğinde teknolojilere imza atan, İngiltere ve Amerika’nın en çok satılan ev aletleri markaları Shark ve Ninja, Türk tüketicisiyle buluşuyor.