‘Sağlık Saati’ başlıyor

‘Sağlık Saati’ başlıyor

‘Sağlık Saati’ başlıyor

 

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her Çarşamba ‘Sağlık Saati’ isimli yeni bir sağlık programı başlıyor. Yapımcılığını Müzeyyen Gümrükçü’nün, moderatör ve sunuculuğunu Prof. Dr. Hayati Deniz’in üstlendiği Sağlık Saati, iddialı konu ve konuklarıyla her Çarşamba saat 08.15-09.15 saatleri arasında Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

4 EKİM’DE BAŞLIYOR

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hayati Deniz ile Sağlık Saati 4 Ekim Çarşamba günü, birbirinden değerli ve önemli konuklarıyla yayın hayatına başlayacak. Tüp bebekten fitoterapiye, varisten kemoterapiye pek çok konuda konuşulacak. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Dağ, KBB Uzmanı Op. Dr. Bülent Koç, Diyabetli Diyetisyen olarak tanınan Ersin Özdemir ve Kadın Hastalıkları, Doğum Uzmanı Op. Dr. Nurettin Türktekin bir saat boyunca izleyicileri bilgilendirecek.

BİLİNÇLİ HASTA OLMANIN YOLLARI

Her Çarşamba dolu dolu içeriklerin yer alacağı programda hastaların doktorlarına soramadıkları tüm soruları uzmanlar yanıtlayacak. Her hafta izleyicilere bilinçli hasta olmanın yolları, hastane ve doktor seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılacak. Sağlık Saati’nde alanında uzman konuk doktorlar en son teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında konuşacak, bilinmeyen hastalık kalmayacak.

 

***

Prof. Dr. Hayati Deniz kimdir?

1975 yılı Berlin doğumludur. İlkokulu Almanya’da başladı Gaziantep Akyol ilkokulunda tamamladı. Ortaokul ve liseyi Gaziantep Anadolu Lisesinde okuyup, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine başladı ve 2001 yılında Tıp Doktoru olarak mezun oldu. Aynı yıl Dr Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezinde ihtisasa başladı. 2007 yılında Kalp Cerrahisi Uzmanı olarak ihtisasını tamamladı. 2007-2009 yılları arasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Devlet hizmet yükümlülüğünü bitirdi. Kırıkkale’de çalışırken Kırıkkale ilinin ilk açık kalp ameliyatlarını başlamasını ve 2 yıl boyunca devam etmesinde önemli bir rol oynadı. Bu esnada aralıklı olarak Avusturya Innsbrück Üniversitesinde Prof Dr Johannes Bonnatti ile Robotik Kalp Cerrahisi konusunda çalıştı. 2009 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Yardımcı Doçenti olarak çalışmaya başladı. Özellikle 4 yıl boyunca Kalp Nakli kliniğinde aktif olarak çalıştı. Yerli ve yabancı 200’ün üzerinde bildiri ve makalesi yayınlandı. 2013 yılında Kalp Cerrahisi Doçenti oldu. 2017 yılından sonra olmak üzere tıp alanında 3 patent, 1 faydalı model ve tasarım tescil kaydı mevcuttur. 2022 yılında Mardin Artuklu Üniversitesinde kendi branşında Profesör unvanı almıştır. Kapak ameliyatları ve by-pass ameliyatlarının da nerdeyse tamamına yakınını kapalı (göğüs kemiği kesilmeden) bir şekilde gerçekleştirmektedir.



KENTSEL DÖNÜŞÜM TOKİ MARİFETİYLE YAPILACAK…
İkonik Kal-e Dijital Maskot Yarışması Sonuçlandı
YUNUSEMRE PERSONELİNE GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ
İBB, VEKTÖRLERLE MÜCADELEDE ORTAK AKIL OLUŞTURUYOR
İBB’DEN YENİDOĞAN DESTEK PAKETİ
KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 22 KASIM
İBB ‘KADINA ŞİDDETE HAYIR’ DİYECEK
İMAMOĞLU, BERLİN’DEN SESLENDİ
BODRUM’DA 2025 YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TOPLANTISI
KEMİAD 19. Genel Kurulu gerçekleştirildi
Romanya’da Kemer’e büyük ilgi
Merkez Esnaf Çarşısında Sona Gelindi
Elazığ’da Jandarma Personeli, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi
ODUNPAZARI BELEDİYE TİYATROSUNA 6 ÖDÜL
Türkiye'de ilk! Rugby ve eskrim takımı kuruldu