Tarih: 16.01.2024 13:39

SERRA SAĞRA, MAHABHARATA DESTANI’NI YAŞATIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

 

Binlerce yıllık Mahabharata Destanı; serinin ilk kitabı olan “Mahabharata: Ateş” ile Serra Sağra’nın anlatımıyla yeniden can buldu.

Kendi özgürlüğünü arayanların rehberi olarak bilinen Serra Sağra, kendi yaşamını bu eşsiz bilgilere adamış bir öğretmen ve yazar olarak öne çıkıyor. Dünya genelindeki en büyük yoga okulu olan YogaKioo Türkiye’nin kurucularından biri olan Serra Sağra, eski felsefik yazıtlar dili olan Sanskrit üzerine Hindistan’da yoğun bir eğitim aldı ve yoganın temel metinleri üzerine uzun süre çalıştı.

Yoganın kadim bilgilerini deneyimlerinden süzerek kitaplaştıran Sağra, 2018 yılından bu yana yoğun bir şekilde çalıştığı Mahabharata Destanı üzerine odaklandı. Bu zamansız eserin daha fazla kişiye ulaşması ve destanın içerdiği bilgilerin daha anlaşılır olması amacıyla, destanı beş kitaplık bir seri halinde yazmaya başladı. Serinin ilk kitabı olan Mahabharata Ateş’i okuyucularla buluşturdu.

Kitap, ermiş Vyasa tarafından kaleme alınan 18 kitaptan oluşan Mahabharata Destanı'nın temel unsurlarını dört elementi temsil eden beş ayrı kitap olarak sunuyor. Sağra'nın özgün dilindeki anlatımıyla, destanın ana hikayesi ve içerdikleri, yoga öğretisinin ışığında okuyuculara aktarılıyor.

Mahabharata Ateş

Serra Sağra’nın kaleminden çıkan "Mahabharata: Ateş" Mahabharata Destanı'nın derinliğine iniyor ve insanın içsel yolculuğunu ve hayatındaki rehberleri anlamaya odaklanıyor. Arzuların, insanın içsel gelişimindeki rolü ve duyguların ötesindeki bilinçli varoluşun önemi ele alınıyor. Sağra, okuyucularını bilinçli bir şekilde hareket etmeye ve hayatlarını şekillendiren temel prensipleri anlamaya davet ediyor.

Erdemli kalmak, acıyla başa çıkmak ve içsel bilinci keşfetmek, kitapta vurgulanan temel konular arasında yer alıyor. Sağra, her bir deneyimin, insanın içsel gücünü ortaya çıkarma potansiyeli taşıdığını vurgulayarak, okuyucularına hayatlarını daha bilinçli bir şekilde yönlendirme fırsatı sunuyor.

Her An Yeni Bir Başlangıç

Serra Sağra'nın kaleminden çıkan "Mahabharata: Ateş," her bir sayfasında yeni bir başlangıca kapı aralıyor. İnsanın kendi hayatının kahramanı olma yolculuğunda, bilinçli eylemlerle şekillendirilen bir yaşamın kapılarını aralamak için bu muazzam eseri keşfetmeye davetlisiniz. Unutmayın, her an, bilinçli bir yaşamın başlangıcını simgeliyor. Serra Sağra’nın ustaca dokunuşları ve kalemindeki güç sayesinde Mahabharata Destanı, Mahabharata Ateş kitabında okuyucular bu destanın güçlü mesajlarını hissettirecek bir yolculuğa çıkarıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —