Stellantis 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda Yenilikçi Teknolojilerini Dünyaya Tanıtacak!

Stellantis 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda Yenilikçi Teknolojilerini Dünyaya Tanıtacak!

Stellantis 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda Yenilikçi Teknolojilerini Dünyaya Tanıtacak!

Stellantis Paris Otomobil Fuarı’nda 5 Dünya Lansmanı Birden Gerçekleştirecek!

 

  1. Mobilitenin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Stellantis, 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda çıkarma yapmaya hazırlanıyor. 5 markadan toplam 26 modelin sergileneceği Stellantis standında 5 modelin de dünya prömiyeri gerçekleştirilecek. 15 Ekim’deki Paris Otomotiv Zirvesi’nde açılış konuşmasını Stellantis CEO’su Carlos Tavares yapacak. Şirketin ikonik markalarından Citroën, PEUGEOT ve Alfa Romeo, yeni nesil ulaşılabilir elektrikli mobilite çözümlerini sergileyecek. Leapmotor ile gerçekleştirilen yenilikçi ortaklık kapsamında; dört adet teknoloji odaklı ve ulaşılabilir elektrikli araç sergilenecek. Markanın tamamen yeni C-SUV modeli B10’un ise dünya tanıtımı gerçekleşecek. Şarj çözümleri, modern güç-aktarma sistemleri, iç konfor ve gelişmiş eğlence özellikleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 
  2. Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından biri olan Paris Otomobil Fuarı, bu yıl 90’ıncı kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Fransa’nın başkentinde gerçekleştirilecek 2024 Paris Otomobil Fuarı, dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden Stellantis’in yeni nesil teknoloji şovuna ev sahipliği yapacak. Stellantis markaları birçok yenilikle 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda gövde gösterisi yapacak. Stellantis CEO’su Carlos Tavares, 15 Ekim’de Paris Otomotiv Zirvesi'nde açılış konuşmasını yapacak. Şirket, fuarda Citroën, PEUGEOT ve Alfa Romeo olmak üzere üç ikonik markanın yanı sıra ilk kez yenilikçi Çinli ortağı Leapmotor’u da öne çıkaracak. Fuarda ziyaretçilere dört markanın yeni, elektrikli ve sınıfında lider zengin ürün gamını yakından inceleme fırsatı sunmaya hazırlanan Stellantis, toplam 26 model sergileyecek ve ziyaretçilere 5 modelin dünya tanıtımını canlı olarak izleme fırsatı sunacak. 
  3. Yeni PEUGEOT E-408’in dünya prömiyeri gerçekleştirilecek!
  4. PEUGEOT, fuarda tamamen elektrikli araçlardan oluşan bir ürün gamıyla yer alacak. Avrupalı ana akım otomobil üreticileri arasındaki en zengin ürün gamı ile  markanın sürüş keyfini artırmak üzere teknolojik yeniliklere olan bağlılığını gözler önüne serecek. Yeni PEUGEOT E-408, dünya tanıtımı için sahneye çıkacak ve böylece markanın 9 binek ve üç ticari araç dahil 12 adet tamamen elektrikli araç serisini tamamlayacak. PEUGEOT standında yer alacak E-3008 ve E-5008 fastback SUV'un uzun menzil versiyonları, sırasıyla 700 ve 668 kilometreye ulaşan menzilleriyle segmentinin en iyi değerini sunuyor. Marka stantta ayrıca INCEPTION Concept ve benzersiz bir simülatör eşliğinde devrim niteliğindeki HYPERSQUARE direksiyon olmak üzere iki önemli teknolojik yeniliği sergileyecek. Etkinlik boyunca PEUGEOT, standında çok sayıda etkinlik gerçekleştirecek ve ziyaretçileri PEUGEOT dünyasının merkezine çekecek. Ayrıca PEUGEOT, Boulogne Billancourt’taki La Seine Musicale’de de bir test sürüşü merkezi kuracak.
  5. Yeni C3 ve C3 Aircross sahneye çıkıyor!
  6. Citroën, Avrupa’nın önemli segmentlerinde üç dünya tanıtımı ile tamamen yenilenmiş bir ürün yelpazesi sunacak. Avrupalı müşterilere ulaşılabilir elektrikli mobilite sağlamayı taahhüt eden C3 ve C3 Aircross ilk kez sergilenecek ve ziyaretçiler bu modelleri yakından inceleme fırsatı bulacak. Ami ile mikro mobilitenin öncüsü olan Citroën’in standında, Fransa ve birçok Avrupa pazarındaki 4 yıllık başarısını kutlamak üzere bir Ami Kulesi yer alacak. Citroën Studio, YouTube ile işbirliği içinde ziyaretçilerini ağırlayacak ve uzmanlar, podcast’ler, fikir önderleri ve gazetecilerle röportajlar gerçekleştirecek. 
  7. Alfa Romeo Paris’e dönüyor!
  8. Alfa Romeo, Paris Otomobil Fuarı’na tüm ürün gamını sergileyerek dönecek. Marka fuar kapsamında, serinin en sportif versiyonu olarak yeni Junior VELOCE 280CV’nin ulusal tanıtımı ve IBRIDA versiyonunun küresel ön gösterimi de gerçekleştirecek. Ziyaretçiler ayrıca yeni özelliklerle ilk kez sergilenen 2025 model Tonale dışında sadece 33 adet üretilen ikonik 33 Stradale Fuoriserie’nin küresel ön gösterimini de görebilecek. Ayrıca stantta, Alfa Romeo’nun sporcu geçmişini kutlamak üzere sınırlı sayıda üretilen Giulia Quadrifoglio SuperSport da sergilenecek. Bu modelde Quadrifoglio logosunun cesur bir yorumu, 100 yıllık tarih boyunca ilk kez siyah renkte kullanılıyor.
  9. İki CEO’dan yeni B10 tanıtımı!
  10. Leapmotor, 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda teknoloji odaklı, ulaşılabilir elektrikli mobilite çözümlerini sergileyecek. Leapmotor Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zhu Jiangming, Stellantis CEO’su Carlos Tavares ile birlikte, otomotiv endüstrisindeki bu benzersiz ortaklığın bir parçası olarak Avrupa'nın en önemli segmentindeki ürün gamını genişleten yeni C-SUV B10 modelini tanıtacak. Bu merakla beklenen model, Leapmotor’un yeni B platformuna dayanan ve ileri teknolojisini daha da geniş kitlelere ulaştırarak Leapmotor'un bölgedeki stratejik büyümesinde önemli bir adım olan ilk küresel model olarak öne çıkacak. Leapmotor ayrıca tam donanımlı, aile odaklı bir elektrikli D-SUV olan C10 dışında B segment iç hacmine sahip kompakt bir A segment kentsel elektrikli araç olan Leapmotor T03’ü de sergileyecek. LEAP3.0 teknoloji mimarisi üzerine inşa edilen Leapmotor C10, merkezi entegre elektrik ve elektronik mimarisi, hücreden şasiye (CTC) teknolojisi ve amiral gemisi akıllı kokpit gibi özelliklere sahip. Stellantis liderliğindeki ortak girişim Leapmotor International, T03 ve C10 modelleriyle Avrupa'da faaliyete geçiyor ve yıl sonuna kadar dünya genelinde 350 satış noktasına ulaşacak. Şirket, en ileri teknoloji ve yeniliklerden yararlanarak elektrikli araç ortamını yeniden tanımlamaya odaklanmış durumda.
  11. Elektrikliye geçiş için 10 yılda 50 milyar Euro’luk yatırım! 
  12. Stellantis, Dare Forward 2030 stratejik planını uygulayarak; yenilikçi, temiz, güvenli ve uygun fiyatlı mobilite çözümleriyle dünyanın ilerleyişine öncülük ediyor. Stellantis, 2030 yılına kadar Avrupa’da binek otomobil satış karmasının tamamının elektrikli, ABD’de binek otomobil satış karmasının yarısının ve hafif ticari araç satış karmasının yarısının elektrikli olması hedefine ulaşmak üzere 10 yıl boyunca elektrikliye geçiş için 50 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yapacak. Şirket, bu satış hedeflerine ulaşmak üzere Kuzey Amerika ve Avrupa'daki batarya üretim tesislerinden destek almak da dahil olmak üzere yaklaşık 400 GWsa batarya kapasitesini güvence altına alıyor. Stellantis, 2038 yılına kadar, tüm kapsamlar dahil olmak üzere, kalan emisyonların tek haneli yüzdesel telafisi ile net sıfır karbonlu bir şirket olma yolunda ilerliyor.


Fatih'te 2 kadını öldüren katilin çizdiği resimle ilgili kan donduran detay
Vatandaşa neler yedirmişler neler! İşte gıdada yapılan hilelerin illere göre dağılımı
Stellantis 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda Yenilikçi Teknolojilerini Dünyaya Tanıtacak!
DEPO FİLM 20. YIL KUTLAMASI ŞEHRİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRDİ
İsrail televizyonları son dakika olarak duyurdu!
İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu: Yüzde 34'ün üzerine artış
‘Tezgah’ filminin yıldızları Hakan Gence’ye konuştu…
IMAX’İN 4K LAZER PROJEKSİYONLU SALONLARININ AÇILIŞI “JOKER: İKİLİ DELİLİK” FİLMİNİN GALASI İLE GERÇEKLEŞTİ
ANİ SICAKLIK DEĞİŞİMLERİ KALP SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDİYOR
Hürriyet İK Gözünden İş Yerinde Mental Sağlık
ZEYNEP CASALİNİ‘’Zamansız Kadınların Şarkıları’’ ile urneye çıkıyor !
Bilişim Vadisi, Robotaksi Yarışması ile Birincilik Ödülünün Sahibi Oldu
Tiroid sorunları kadınları 5 kat daha fazla etkiliyor
Gökhan Çınar’dan Psikolojik Bir Oyun: FÜG
Zeynep Bastık ve Mabel Matiz ‘Lan’ için Bir Arada Rekorlar Kıran ‘Lan’a Özel Klip