Tarih: 22.07.2024 20:16

TEAM TÜRKİYE, GLORIA SPORTS ARENA İLE 2024 OLİMPİYATLARINA HAZIR!

Facebook Twitter Linked-in

 

50’den fazla branşta hizmet veren, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı spor tesisi Gloria Sports Arena, 2024 Paris Olimpiyatları’nda yarışacak Team Türkiye ekibinin hazırlık dönemine ev sahipliği yaptı. Spora ve sporcuya verdiği destekle öne çıkan Gloria Sports Arena, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle Gloria Sports Arena'da düzenlenen kamplar, sonrasında bireysel çalışmalar ve etkinlikler ile sporcularımıza Paris’e giden başarı yolunda kapılarını ardına kadar açtı.

 

Voleyboldan okçuluğa, bokstan güreşe kadar birçok farklı branşlarda mücadele eden profesyonel sporcularımız, Gloria Sports Arena’da bir araya gelerek hem birbirlerinden ilham aldı hem de deneyimlerini paylaştı. Tüm hazırlık sürecinde sporcularımızın heyecanını paylaşan Gloria Sports Arena, tam donanımlı Avrupa’nın en kapsamlı ve teknolojik spor tesisi olarak Team Türkiye’nin adeta ikinci bir evi haline geldi. 

Team Türkiye'nin efsaneleşeceğine olan inancımız tamdır!

2024 Paris Olimpiyatları’nda Team Türkiye’nin her daim destekçisi olacaklarını belirten Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif Özdemir: “Milli gururumuz olan sporcularımıza destek olmak, onların motivasyonlarını artırmak, hazırlık süreçlerinde yanlarında olmak, sporcularımızın hikayelerini dinlemek ve onların azmi ile kararlılığına şahit olmak bizlere de bir aile gibi hissettirdi.  Bu cesur sporcularımızın milli duygularla harmanlanmış mücadelesine tanıklık etmek, birliğin ve gücün sembolü olmak, onların altın rengi hayallerini paylaşmak bizlere de büyük bir onur ve mutluluk kaynağı. Gloria Sports Arena’da yaşanan bu özel anları ve sporcularımızın azim dolu hikayelerini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onların cesareti ve kararlılığı, ülkemize olan inancımızı ve gururumuzu daha da pekiştiriyor.” dedi. Özdemir sözlerine şöyle devam etti; “Team Türkiye'nin Paris Olimpiyatları'nda efsaneleşeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm sporcularımıza başarılar diliyor, onları desteklemekten gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hep birlikte, Team Türkiye'nin başarısını kutlamak ve onların muhteşem hikayelerini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —