Uçurtmalar Umutları Gökyüzüne Taşıdı

Uçurtmalar Umutları Gökyüzüne Taşıdı

Uçurtmalar Umutları Gökyüzüne Taşıdı

 

Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü tarafından 21 Temmuz 2024 Pazar günü Vermiş Köyü Lokman Hekim mevkiinde düzenlenen "Engelleri Uçuruyoruz" uçurtma şenliği, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. Şenlikte, çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi.

 

Etkinlik, Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Eren Yeldan'ın organizasyonunda düzenlendi ve toplumun farklı kesimlerinden gelen katılımcılarla şenlendi. Çocuklar için düzenlenen eğlenceli oyunlar, yüz boyama aktiviteleri, sürpriz yarışmalar ve daha fazlası, genç katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağladı. Şenliğin en dikkat çekici etkinliklerinden biri ise Profesyonel Uçurtma Sanatçısı Ferruh Baysu'nun gerçekleştirdiği uçurtma gösterisiydi.

Etkinlikte ayrıca sosyal medya fenomeni Acar Orman, "Engelsiz Lezzetler" konseptiyle katılımcılara lezzet dolu anlar yaşattı. Engelleri aşmanın ve farklılıkların bir araya gelerek güzellik yaratmasının vurgulandığı etkinlikte, çocuklar gönüllerince eğlendi.

Eren Yeldan, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Bugün, çocuklarımızla birlikte 'Engelleri Uçuruyoruz' diyerek, onların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için en büyük mutluluk kaynağı oldu. Topluluğumuzun geniş katılımı ve destekleriyle hedeflerimize ulaştık. 'Rotary Sihri' sloganı ile başlattığımız bu tür etkinlikler, çocuklarımızın ve topluluğumuzun umutlarını gökyüzüne taşımaya devam edecek. Katılım sağlayan tüm çocuklarımıza, ailelerine ve destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Beysukent Rotary Kulübü Başkanı Gizem Yönal da etkinliğe verdiği destekten memnuniyetini dile getirerek, "Rotary'nin temel idealleri olan dostluk, hizmet ve topluma katkı sağlama misyonunu her zaman ön planda tutuyoruz. 'Engelleri Uçuruyoruz' etkinliği, bu ideallerimizi gerçekleştirmek adına atılmış güzel bir adımdır ve daha fazla iş birliği yaparak topluma katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.



Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Başkanlık adaylığını açıkladı
Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’
EMEL SAYIN HARBİYE’DE
61. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ MEDYA İLE BULUŞTU: HİKAYEMİZ BİRLİKTE
PROF. DR. KUBİLAY KARŞIDAĞ: “TOPLUMUN YÜZDE 15’İNDE ŞEKER, YÜZDE 15’İNDE İSE GİZLİ ŞEKER VAR!”
BATTALGAZİ MAHALLESİ İTFAİYE İSTASYONU’NU HİZMETE AÇTI
Yapay Zekâ Çipleri Telefonlara Entegre Edildi: Kullanıcılar için Neler Değişecek?
GAZİLER: GAZİLİĞİMİZİ, SİZİN BAŞKANLIĞINIZDAKİ GİBİ HİÇBİR ZAMAN YAŞAYAMADIK
CANiK 26 yıldır büyüyor ve Türk Savunma Sanayisine güç katıyor
SOLMAZ'DAN ÇEVRE DOSTU FİLO HAMLESİ
SAĞLIK TURİZMİ: HEM TEDAVİ HEM TATİL DENEYİMİ
İbrahim Tatlıses’in Yeni Levent’teki arazisi Elite World ve Ekol Yapı iş birliğiyle rezidansa dönüşüyor
HAYAT HOLDİNG’DEN “YENİ NESİL SANATA” DESTEK:IVA Sanat ile “Sanatta Hayat Var”
Arap Yarımadası’nın Vahşi Doğasını Gözler Önüne Seren 4 Bölümlük ‘Vahşi Arabistan’
YELKENLİLER HALİÇ’TE SUYA İNİYOR