WORLDFOOD İSTANBUL 6 Eylül’de başlıyor.

WORLDFOOD İSTANBUL 6 Eylül’de başlıyor.

WORLDFOOD İSTANBUL 6 Eylül’de başlıyor.

31. WORLDFOOD İSTANBUL, KAPILARINI AÇIYOR! 

Sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 6 – 9 Eylül 2023 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 31. yılında rekora imza atarak, katılımcı firma, ziyaretçi sayısı ve etkinlikleri ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 44 ülkeden 1.500’e yakın yerli ve yabancı katılımcının olacağı fuarda aynı zamanda 60 bine yakın ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor. Katılımcı ve ziyaretçiler; piyasadaki yenilikleri ve ürünleri görme, uluslararası ve yerli firmalara erişim, tedarikçilerle ve üreticilerle ilişkileri geliştirme fırsatlarını yakalarken aynı zamanda uzman isimler ve önder kurumlar ile 2024 gıda sektörünün gelişim seyrine tanık olma fırsatı bulacaklar. 

Azerbaycan, Brezilya, Fransa, Yunanistan, İsrail, Ürdün, Amerika, Katar, İngiltere, Güney Afrika, Sırbistan, Bulgaristan, Almanya, Kuveyt başta olmak üzere 80 ülkeden 800’e yakın yabancı satın almacıyı ağırlayacak olan WorldFood İstanbul Fuarı, bölgesinde ve dünyada iş hacmi oluşturarak, ticaret hareketliliğini, yerli üreticilerin ihracat potansiyellerini artırmak için fırsat sunmasının yanı sıra, aynı zamanda, fuar süresince gerçekleştirilecek oturumlarla, sektöre dair hedefler, uzman isimler tarafından paylaşılarak Türkiye’nin gıda ve gıda teknolojileri sektörünün öngörüleriyle, “bölgesel ve uluslararası bir vizyon platformu” özelliğini güçlendirmeye devam edecek.

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu ve bünyesinde bulunan tüm İhracatçı Birlikleri, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER); WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı’nın dünyada kendi alanındaki en etkin fuarlarından biri olması hedefiyle “Türkiye Gıda Platformu” adı altında güçlerini birleştirdi. Türkiye fuarcılık sektörünün öncü kuruluşlarından ALZ Fuar da “İş Birliği Kuruluşu” olarak WordlFood İstanbul’da yer alacak. 

Geçtiğimiz yıl sürdürülebilirlik konusunda farkındalığı artırmak ve sektöre ilham vermek için yıldız şefler eşliğinde sağlıklı ve güvenilir ürünlere yönelik bilgi ve sıfır atık mutfak tüyolarının paylaşıldığı, gezegen dostu lezzetlerle tariflerin hazırlandığı, gıda ve gıda teknolojileri eğilimlerini etkileyen en büyük buluşma noktalarından WorldFood İstanbul, sektör gündeminin uzman isimlerle mercek altına alınacağı Food Arena etkinlik programı ile bu yıl da ziyaretçi ve katılımcılarıyla buluşarak 31. kez sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Fuar süresince gerçekleştirilen oturumlar, atölye çalışmaları ve girişimci sunumları ile sektör paydaşları, sektörün nabzını Food Arena etkinlik alanından ve YouTube üzerinden takip edebilecekler.



Türk ihracatçılar İpek Yolu’nun Batı’ya açılan kapısı Urumçi’de yeni işbirliklerine imza attı
DENEME TOHUMLARININ İLK HASADINI ÇİFTÇİ TARLADAÇALIŞIR’LA BİRLİKTE YAPTI
UEFA EURO 2024™ Resmi Sponsoru Hellmann’s ile Bu Yaz Maçlar Dolu Dolu Lezzetle Geçecek!
MediaMarkt geleceğin kadın liderlerine sertifikalarını takdim etti
”EVİ SATIP FAİZE YATIRMAYIN SONRA EV ALMAK ÇOK ZOR OLACAK”
Cumhuriyetin Kalbi Ankara’da Kullanıma Uygun Heliport Yok
Türk voleybol tarihine atılan 38 yıllık imzanın özeti VakıfBank’ın yeni reklam filminde!
GIDA ENDÜSTRİSİNDE YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ F İSTANBUL’DA
HALİÇ KÖPRÜSÜ METROBÜS YOLU YENİLENDİ
KENTSEL DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR
İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Diplomalarını aldı.
VAN KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
YENİ BİR DS AUTOMOBILES MODELİ İÇİN TEMMUZ AYI FIRSATLARI!
Drift Heyecanı Pazar Günü Körfez'de
Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!