YILDIZLARIN ALTINDA BÜYÜLEYİCİ BİR BEYAZ GECE: MAGICAL WHITE NIGHT

YILDIZLARIN ALTINDA BÜYÜLEYİCİ BİR BEYAZ GECE: MAGICAL WHITE NIGHT

YILDIZLARIN ALTINDA BÜYÜLEYİCİ BİR BEYAZ GECE: MAGICAL WHITE NIGHT

 

MAGical Night konseptiyle yıllardır misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan etkinlik, bu kez "MAGical WHITE Night" adıyla düzenlendi. Geçtiğimiz yıl Bodrum’da ilki gerçekleştirilen bu beyaz temalı etkinlik, Bilkent Otel Angelite havuz başında, yıldızların altında büyüleyici bir atmosferde konuklarını ağırladı.

 

Genç iş insanı Can Çavuşoğlu, eşi Seda Çavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen geceye katılanlar, beyaz şıklıklarıyla dikkat çekti. Konuklar, geceye girişte DJ Murat Muratlı’nın müzikleriyle karşılandı. Sponsorlara plaket takdim edilmesinin ardından, ünlü radyo programcısı ve DJ Serkan Kızılbayır, sunucu Sevilay Zeytun’un enerjik sunumuyla sahnede yerini aldı. Gece, Watch Out grubunun canlı performansı ve etkileyici dans gösterileriyle devam etti. Müzikal şölen ise DJ Tuğba Lüleli Alaçam’ın performansıyla sürüp, konuklara kesintisiz bir eğlence sundu.

Geceye çok sayıda tanınmış isim katıldı. Hollanda Büyükelçisi Joep Wijnands ve eşi Carmen Van Toorenburg, Meksika Büyükelçisi Jose Luis Martinez, Sri Lanka Büyüekçisi S. Hasanthi Urugodawatte Dissanayake gibi diplomatik temsilciler; Melek ve Mirkan Aydın, Sidar Tunca, Berker Bülbüloğlu, Beliz Büyükhanlı, Demet-Türker Naslı, Damla-Etkin Perçiner, Zeynep-İbrahim Uslu, Nuray Karalar, Dilem Kaymaz gibi cemiyet hayatının önde gelen simaları gecede yer aldı. Ayrıca, sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan modacı Mehmet Köymen ve dünyaca ünlü ressam Güneş Çağlarcan da etkinliğin özel konukları arasındaydı.

Beril Çavuşoğlu, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Can Çavuşoğlu ise yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Bu akşam bizlerle olma nezaketini gösterdiğiniz için sizlere, kusursuz ev sahipliği için Bilkent Otel’e ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ederim. Bu gecede emeği geçen herkese minnettarım, özellikle de her zaman yanımda olan aileme, dostlarıma ve çalışma arkadaşlarıma. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnızca bir şeye ihtiyacımız vardır. O da çalışkan olmak.’ vecizesi, bizim yolumuzu aydınlatan bir rehber. Biz de Cumhuriyet’in kurulduğu bu topraklarda, değer katmaya ve Cumhuriyet’in mirasını yaşatmaya devam edeceğiz.”

Gece boyunca konuklar, yerli ve yabancı şarkılar eşliğinde eğlenirken, etkileyici ışık gösterileri ve yaratıcı dans performanslarıyla büyülü bir atmosferde unutulmaz bir deneyim yaşadılar.



NESİNE, TÜRK FUTBOLUNA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Hakan Aran: “Maraton koşucusuyuz, inandığımız modeli sonuna kadar destekleriz”
İSTANBUL VE MOSKOVA ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
İş Bankası’nın Uluslararası Atatürk Konferansı
İş Bankası’nın Uluslararası Atatürk Konferansı
Türkiye, Hemofili Tedavisinde Uluslararası Hasta Tedavisinde Lider
FORTE, BRÜKSEL’DE TÜRKİYE’NİN YERLİ YAZILIMINI TANITTI
Academia’dan Güçlü ve Etkileyici 2024-25 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu
Doç. Dr. Demet Genceli: Turizm gelirlerini artırmak için ‘deneyim ekonomisi’ yaratmak gerekiyor
YILDIZLARIN ALTINDA BÜYÜLEYİCİ BİR BEYAZ GECE: MAGICAL WHITE NIGHT
MediaMarkt’ın kendi markası KOENIC ürünlerine özel kampanya
ZURICH TÜRKİYE NN HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.’Yİ SATIN ALACAĞINI DUYURDU
TÜRKÇİMENTO PORTLAND ÇİMENTO’NUN 200 YILLIK BAŞARISINI KUTLADI
Koton Basın Bülteni / 2024'ün ilk yarısında 649 milyon TL net kar elde etti
Deniz Dibi Sismometrelerle Deprem Verisi Elde Edecek