Zeynep Bastık, 19 Mayıs Gururunu Samsun’da Sahnede Kutladı

Zeynep Bastık, 19 Mayıs Gururunu Samsun’da Sahnede Kutladı

Zeynep Bastık, 19 Mayıs Gururunu Samsun’da Sahnede Kutladı

 

Türk Pop Müziği’nin yıldız ismi Zeynep Bastık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şarkılarını Samsun’da binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. “Bugün mirasımızın ve tarihin izlerini andığımız Samsun’da sizinle olmaktan gurur duyuyorum” diyen Zeynep Bastık coşku dolu bir konser verdi.

 

Zeynep Bastık, şarkıları ve sahne performansıyla 19 Mayıs coşkusunu Samsun’da verdiği konserle unutulmaz kıldı. Vestel’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Gençlik Festivali’nde sahneye çıkan ünlü sanatçıyı binlerce hayranı izledi. 

Zeynep Bastık’ın sesi, şarkıları, dansçıları ve orkestrası ile gerçekleştirdiği sahne performansıyla, konseri izleyen binlerce Samsunlu unutulmaz anlar yaşadı. Haftalarca liste başı olan şarkılarını kendisini izleyenlerle birlikte söyleyen Zeynep Bastık, “19 Mayıs’ta, bu özel tarihte sizlerin huzurunda olmak benim için çok kıymetli. Mirasımızın ve tarihimizin izlerini andığımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihte bugün ayak bastığı Samsun’da sizinle olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Bastık, “Bu gece unutulmaz anlar yaşadık. Coşkumuz daim olsun” diyerek sahneden indi. 

Sahne kostümünde siyah taş işlemeli özel bir tasarım tercih eden Zeynep Bastık, kırmızı eldivenleriyle bayram şıklığını sahnede de sergiledi.  



Coursera Küresel Beceriler Raporu 2024 Yayınlandı!
Kastamonu Entegre, Türkiye’nin lider markaları arasında
Bosch Home Comfort’a Brandverse Awards’tan ‘Gümüş’ Ödül
Dev karşılaşmanın heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanıyor
HİNDİSTAN’IN HİMALAYA ETEKLERİNDEN SIX SENSES VANA'NIN ÖZEL UZMAN TERAPİSTLERİ TEMMUZ AYI BOYUNCA SIX SENSES KAPLANKAYA’YA TAŞINIYOR!
ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEK FESTİVALİ BAŞLADI
CASPER BRANDVERSE AWARDS’TE BRONZ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU!
Kütahya Tırmanma Yarışı İçin Geri Sayım
TRABZON KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDEN FERHAT GÖÇER GEÇTİ
YOLUN KARANLIK YÜZÜ: TRAFİK KAZALARINDA KALICI BEYİN HASARI
BELEDİYE ÇALIŞANLARI HAYAT KURTARAN İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI
‘AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI 2024’ TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞTU
BeautyEurasia Fuarı, 116 Ülkeden 16.683 Ziyaretçisiyle Büyük İlgi Gördü
DİKKAT! BU HATALAR ANİ OMUZ ÇIKIĞINA YOL AÇABİLİYOR!
Devrim niteliğinde teknolojilere imza atan, İngiltere ve Amerika’nın en çok satılan ev aletleri markaları Shark ve Ninja, Türk tüketicisiyle buluşuyor.